ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Στόχος το Final-4

Την είσοδό του στο Final-4 του Κυπέλλου θα διεκδικήσει ο αήττητος μέσα στο 2014 Παναθηναϊκός απέναντι στην εξίσου αήττητη Κηφισιά!

Στόχος το Final-4

Ο Παναθηναϊκός μετρά πέντε σερί νίκες με τελευταία την εκτός έδρας επιτυχία στην Αλεξανδρούπολη, ωστόσο ο Γιάννης Καλμαζίδης προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους.

«Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ φορμαρισμένη Κηφισιά, αλλά κι εμείς τα πήγαμε αρκετά καλά στην Αλεξανδρούπολη. Βέβαια δεν έχουμε συνηθίσει τα συνεχόμενα παιχνίδια κι αυτό είναι ένα θέμα για την ομάδα μου. Εμείς έχουμε ως προτεραιότητα το πρωτάθλημα και την εξασφάλιση της παραμονής, αλλά όπως σε κάθε παιχνίδι θα μπούμε μέσα στο γήπεδο για να κάνουμε την προσπάθεια μας κι ότι βγει», σχολίασε ο προπονητής των «πράσινων».

Απ’ την άλλη, ο ΑΟΚ τρέχει ένα σερί 6 αγώνων με ισάριθμες νίκες (τελευταία του ήττα στις 14/12 όταν ηττήθηκε από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο Ζηρίνιεο), αλλά ο Κώστας Αρσενιάδης έχει και πάλι αρκετά προβλήματα αφού οι Γιοβάνονιτς, Σουλτανόπουλος, Παπαγγελόπουλος, Μουρούτης είναι αμφίβολοι.

Έκλεισε Καταρίνα Γιόβιτς ο Παναθηναϊκός
Έκλεισε Καταρίνα Γιόβιτς ο Παναθηναϊκός 929 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι, αφού βάσει αποτελεσμάτων παίζουν δύο εξαιρετικά φορμαρισμένες ομάδες. Θα είναι δύσκολο για εμάς με τα προβλήματα και τις πιθανές απουσίες που έχουμε, ενώ ο Παναθηναϊκός πέρα από το καλό του σερί και την σπουδαία νίκη που πέτυχε στην Αλεξανδρούπολη, δεν θα έχει άγχος κι αυτό τον κάνει ακόμη πιο επικίνδυνο», δήλωσε ο τεχνικός του ΑΟΚ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Βόχας 19.00 ΓΑΣ Παμβοχαϊκός – ΠΑΟΚ Κυριοπούλου-Γεωργουλέας Ακαρέπης

Ζηρίνειο 19.30 ΑΟ Κηφισσιά – Παναθηναϊκός ΑΟ Κουτσούλας-Ονόπας Ράπτης

Αιγίνιο 19.00 ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου – Ολυμπιακός ΣΦΠ Βασιλειάδης-Γεωργιάδης Κάλλης

Αλεξ/λης 18.30 ΜΓΣ Εθνικός Αλεξ/λης – ΑΕΚ Μπαντιανίδης-Αβραμίδης Μιχελινάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.