ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Το ντέρμπι που μας δίδαξε… ήθος

Σαν σήμερα, πριν 3 χρόνια, ακόμα ένα ντέρμπι στου Καραϊσκάκη, μας δίδαξε ήθος και πώς να βλέπουμε τους κανονισμούς με άλλο μάτι.

Το ντέρμπι που μας δίδαξε… ήθος

Το δεύτερο μεγαλύτερο σκάνδαλο, μετά τη Ριζούπολη με πρωταγωνιστές τους ίδιους, θύμα το ίδιο, αλλά και εκατομμύρια τηλεθεατές που μετά το τέλος του, πρέπει να είναι περισσότερο διδαγμένοι για το ήθος που κυκλοφορεί στα πέριξ του Πειραιά.

Σ’ ένα ντέρμπι που γι ακόμα μια φορά, οι «πράσινοι» ήταν ανώτεροι των «κόκκινων» και οι «μαύροι» τους ανάγκασαν σε ήττα.

1961435_643486702379298_1524153799_n

«Τι να πρωτοθυμηθώ,  τι να ξεχάσω», που λέει και το λαϊκό άσμα. Το ακυρωθέν γκολ του Κώστα Κατσουράνη, το γκολ από θέση οφσάιντ του Ραφίκ Τζεμπούρ, το ξύλο στον αγωνιστικό χώρο, τα «screw you» στον Σισέ, το «διδάξαμε ήθος» ή τα «μάγκικα λόγια» του Τάσου Μητρόπουλου στα αποδυτήρια.

Τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί: Παναθηναϊκός 2023 vs Παναθηναϊκός 2024
Τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί: Παναθηναϊκός 2023 vs Παναθηναϊκός 2024 1.313 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όλα αυτά τα όμορφα, έγιναν εκείνο το βράδυ και ακολούθησαν και άλλα πολλά μετά το τέλος, με το Σισέ να ντύνεται «Μαξ Σμέλινγκ», για να αποφύγει τους «πανηγυρισμούς» αφού έτσι μας τους χαρακτήρισαν.

[jwplayer mediaid=”10570″]

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.