ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Άσχημα νέα για τις πράσινες

Με μηδενισμό τιμώρησε η ομοσπονδία, τον Παναθηναϊκό για την υπόθεση των κλεμμένων δελτίων πριν την αναμέτρηση με το Νέο Ρύσιο.

Άσχημα νέα για τις πράσινες

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε σήμερα την ποινή του μηδενισμού, κάτι που σημαίνει πως οι πράσινες δεν θα μπορέσουν να πάρουν έστω τον βαθμό της ήττας για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Έτσι ο Παναθηναϊκός παραμένει στην 3η θέση του πρωταθλήματος με 27 βαθμούς, με το Ελληνικό και τον Πρωτέα Βούλας να βρίσκονται από πάνω του με 31 και 28 βαθμούς αντίστοιχα.

Τα πάντα όμως, θα κριθούν στις τελευταίες δύο αγωνιστικές με το “τριφύλλι” να ευελπιστεί σε στραβοπάτημα του Πρωτέα (Εκτός με Π.Α.Ο.Κ, εντός με Ελληνικό) και παράλληλα στο δικό τους απόλυτο, ώστε να κατακτήσει τη 2η θέση.

Στις 10 Ιουνίου η συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση
Στις 10 Ιουνίου η συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση 347 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.