ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

«Πρωταρχικός στόχος η παραμονή»

Ρεαλιστικής ο Γιάννης Καλαμαζίδης που ναι μεν ήταν απογοητευμένος απ’ τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, ωστόσο ξεκαθάρισε πως στόχος παραμένει ένας και μόνο. Η παραμονή του Παναθηναϊκού στην Α1.

«Πρωταρχικός στόχος η παραμονή»

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά την ήττα απ’ την Κηφισιά:

«Μας στεναχωρεί που δεν μπορέσαμε να πάμε στο φάιναλ-4 αλλά ο πρωταρχικός στόχος μας είναι η παραμονή. Αν έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα στα δύο θα επέλεγα την παραμονή. Πράγματι προσπαθήσαμε, τα δύο πρώτα σετ, πήγαν στον πόντο και ήμασταν ανταγωνιστικοί. Βέβαια είχαμε απουσίες αλλά όχι μόνο εμείς, είχε και η Κηφισιά. Αυτό είναι μες στο παιχνίδι, στον αθλητισμό και θα υπάρχουν αυτά. Εγώ βλέπω την δικιά μου την ομάδα και όταν έχουμε κάτι τέτοιο, μας επηρεάζει και δεν μπορούμε να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Στο τρίτο σετ δεν μπορούσαμε να κοντράρουμε την Κηφισιά όσο θέλαμε και τέλειωσε το παιχνίδι».

Για τις απουσίες των Γκάλιτς και Μουρ: «Ο Γκάλιτς έχει πυρετό ενώ ο Μουρ έπαθε διάστρεμμα προχθές στην προπόνηση και την ώρα του αγώνα ο Στιβαχτής είχε κάποιες ενοχλήσεις στην γάμπα του. Αυτό ήταν που φοβόμουν μετά από τόσα συνεχόμενα παιχνίδια και δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν».

Παίρνει Βαν Χάρντενερ ο Παναθηναϊκός!
Παίρνει Βαν Χάρντενερ ο Παναθηναϊκός! 1.355 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για μία πρόβλεψη για την τελική φάση του Κυπέλλου: «Όλα τα παιχνίδια είναι αμφίρροπα και αυτό είναι το ωραίο στο φετινό πρωτάθλημα, δεν μπορώ να κάνω κάποια πρόβλεψη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.