ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Με Χουχούμη οι Νέοι

Οι Νέοι του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζουν στο Κορωπί τον Εργοτέλη το Σάββατο (11:00 livestreaming pao.gr) με τη νίκη να είναι μονόδρομος μετά τα άσχημα αποτελέσματα το προηγούμενο διάστημα.

Με Χουχούμη οι Νέοι

Ο Βαγγέλης Σάμιος, έχει περισσότερες λύσεις ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου, σε σχέση με το παιχνίδι στη Κομμοτηνή, αυτό γιατί ο Τζανουλίνος επιστρέφει από την τιμωρία του και θα έχει περισσότερες λύσεις στο αμυντικό κομμάτι. Ταυτόχρονα ο Χουχούμης βρίσκεται και πάλι στην αποστολή και επρόκειτο να παίξει σε θέση στόπερ.Από εκεί και πέρα κανονικά είναι στην αποστολή και οι υπόλοιποι επαγγελματίες με εξαίρεση τον Δώνη.

Εκτός αποστολής βρίσκονται οι  Ξηρός, Αθανασόπουλος, Στάικος και φυσικά ο μεγάλος άτυχος της φετινής χρονιάς Γιάννης Σταματάκης.

Αναλυτικά η αποστολή: Κώτσαρης, Γκέκας, Τζανουλίνος, Χουχούμης, Αναστασοπουλος, Μυρθιανός, Τριανταφυλλόπουλος, Αγγελόπουλος Β., Αγγελόπουλος Γ., Μαλντίν, Νιούμαν, Γεροκωνσταντής, Μπαμίχα, Γιαννιτσάνης, Μπαλμπόα, Μουζακίτης, Χαλκιαδάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ