ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Η πυγμαχία γιορτάζει… Παναθηναϊκά (pics)

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη «θύρα 5» του Απ. Νικολαΐδης, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το τμήμα πυγμαχίας.

Η πυγμαχία γιορτάζει... Παναθηναϊκά (pics)

Αρκετός κόσμος συγκεντρώθηκε στο χώρο που αναβάθμισε ο  επικεφαλής του τμήματος Γιάννης Αιδινιώτης και το παρόν έδωσαν μεγάλες δόξες από το ένδοξο παρελθόν της πυγμαχίας καθώς και απ’ όλη την Παναθηναϊκή οικογένεια.

Η εκδήλωση περιλάμβανε βραβεύσεις και αγώνες επίδειξης μεταξύ των αθλητών του συλλόγου, ώστε οι αθλητές να γίνουν γνωστοί στο κοινό που έδωσε το παρόν.

Στην αρχή της γιορτής, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός, καθώς όπως έχουμε γράψει το τμήμα κάνει την επανεκκίνηση του με τον Ηλία Μιχαλαριά στη συνέχεια να παίρνει το μικρόφωνο κάνοντας ένα σύντομο λόγο.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου
Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου 115 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Θέλω να σας καλωσορίσω στη νέα ανακαινισμένη αίθουσα της πυγμαχίας στη Θύρα 5. Ένας χώρος ο οποίος έχει τεράστια ιστορία, γιατί εδώ έχουν προετοιμαστεί πολλοί και μεγάλοι αθλητές που άφησαν το στίγμα τους στο σύλλογο και αντικατοπτρίζει αυτό που λέει ο Γιάννης Αιδινιώτης, «Εγώ πρόεδρε θέλω πυγμαχία για όλους» κι’ εγώ του το κλέβω και δηλώνω πως θέλω να κάνω αθλητισμό για όλους και καλώ τον κόσμο να έρθει κοντά στην πυγμαχία, για να αποκτήσουν αυτό που λέμε, μαχητική ψυχή.

Συνεχίστηκε με βραβεύσεις

Το τμήμα τίμησε μέσα σε χειροκροτήματα την παλιά δόξα του συλλόγου και προπονητή Γιώργο Παπανικολάου ή Νταν μέσω του γιου του, για την προσφορά του στο τμήμα.

Η επόμενη βράβευση αφορούσε το Νίκο Βλασσόπουλο παλιό προπονητή, για την προσφορά του στον Παναθηναϊκό.

Η 3η βράβευση αφορούσε στον «πρωταθλητή των πρωταθλητών» Βαγγέλη Οικονομάκο για την συνολική προσφορά του στο τμήμα γενικότερα και οι τιμητικές βραβεύσεις ολοκληρώθηκαν με τον 3ο πρωταθλητή Ελλάδας για το 2013 Κωνσταντίνο Παπαθανασίου.

Η ωραία βραδιά έφτασε στο τέλος της με τους αγώνες επίδειξης μεταξύ των αθλητών μέσα σε χειροκροτήματα και συγκίνηση από τον κόσμο που κατέκλυσε την αίθουσα.

pigma
pigma1
pigma2
pigma3

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.