ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Θα είμαστε έτοιμοι»

Στην κρισιμότητα του αυριανού αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο αναφέρθηκε ο Ρόκο Λένι Ούκιτς.

«Θα είμαστε έτοιμοι»

Ο Κροάτης γκαρντ του Παναθηναϊκού τόνισε πως οι Ιταλοί έχουν αλλάξει σε σχέση με τον πρώτο γύρο (όπου ο Εξάστερος τους είχε βρει εκ νεόυ στο δρόμο του) και περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι.

«Ξέρουμε πολύ καλά ότι θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό της πρεμιέρας του Top16. Η Αρμάνι Μιλάνο παίζει πολύ καλύτερα σε σχέση με την τελευταία φορά που βρεθήκαμε αντιμέτωποι στο ΟΑΚΑ. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, γιατί είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη περίοδο της διοργάνωσης. Τα εισιτήρια για τη συνέχεια θα αρχίσουν σιγά-σιγά να δίνονται, οπότε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι», ήταν τα λόγια του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.