ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φοράει τα καλά του!

Στο Μιλάνο, όπου θέλει να βρεθεί ξανά σε λίγους μήνες για το Final-4, ο Παναθηναϊκός στοχεύει στη νίκη επί της Αρμάνι για να φτάσει πιο κοντά στα πλέι οφ. Ντεμπούτο στην Ευρωλίγκα για Ράιτ.

Φοράει τα καλά του!

Το Μιλάνο είναι η πόλη της μόδας. Και ο Παναθηναϊκός θέλει απόψε κόντρα στην Αρμάνι (21:45, Novasports2, Panathinaikos24.gr) να φορέσει το καλό του κοστούμι και να επιστρέψει στην Αθήνα με το πολύτιμο διπλό!

Άλλωστε είναι ένα γήπεδο όπου στόχος είναι σε λίγους μήνες να δώσει εκ νέου το «παρών», για το Final-4 της Ευρωλίγκας!

Το τριφύλλι θα παίξει με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την επικράτηση επί του Ολυμπιακού, που τον επανέφερε στις νίκες και πλέον έχει ρεκόρ 4-3, την ώρα που το ίδιο ρεκόρ έχουν και οι Ιταλοί που είναι αήττητοι στην έδρα τους και σήμερα περιμένουν από 10.000 κόσμο.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 25.146 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ντεμπούτο στην Ευρωλίγκα με τα πράσινα θα κάνει ο Ζακ Ράιτ που κόντρα στον Πανιώνιο έδειξε σε ετοιμότητα για να προσφέρει. Στο Μιλάνο φυσικά δεν ταξίδεψε ο Ραμέλ Κάρι που είναι τραυματίας και ουσιαστικά αποτελεί το μοναδικό πρόβλημα για τον Πεδουλάκη.

Παναθηναϊκός και Αρμάνι έχουν αναμετρηθεί εννιά φορές στο παρελθόν με τους «πράσινους» να μετρούν επτά νίκες, ενώ επί ιταλικού εδάφους έχουν τρεις νίκες σε τέσσερις αναμετρήσεις.

Η βαθμολογία του Ε’ ομίλου (σε 7 αγωνιστικές) 

Μπαρτσελόνα 7-0 Αρμάνι Μιλάνο 4-3 Ολυμπιακός 4-3 Παναθηναϊκός 4-3 Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ 3-4 Ουνικάχα Μάλαγα 3-4 Εφές Αναντολού 2-5 Λαμποράλ Κούτσα 1-6

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.