ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Ηττα για τους Εφηβους

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα Εφήβων του Παναθηναϊκού προηγήθηκε επί της αντίστοιχης του Ολυμπιακού, γνώρισαν την ήττα με 3-1.

Ηττα για τους Εφηβους

Οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ στο 16’, με πολύ ωραίο πλασέ στην κίνηση από τον Λάμπρου, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 44’ με κεφαλιά του Παπουτζίδη. Μέχρι το 76’ το 1-1 διατηρούταν, για να έρθει ο Μανθάτης, να εκμετταλευτεί το λάθος του Κουντουριώτη και να «γράψει» το 1-2. Το τελικό 3-1 για τον Ολυμπιακό διαμόρφωσε ο Γκιρτζαλίδης στο 82’.

Παναθηναϊκός: Βασίλας, Στρατήγης (77′ Σιλβεστρίδης), Σερβιλάκης, Ζήκος, Θεοχάρης, Μίγγος (71′ Κουντουριώτης), Χρυσικός, Λάμπρου, Μεράι (69′ Μπουζούκης), Τουρούκης, Χατζηγιοβάννης.

Ολυμπιακός: Κατσιμήτρος, Ντάσης, Νιάρος, Τόλι, Πεχλιβανίδης, Παπανικολάου, Μανθάτης, Λάμπρου (54′ Γιαννόπουλος), Μεζίνι (46′ Αράπης), Παπουτζίδης (72′ Κυρτζιαλίδης), Χατζάρας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ