ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λαγός: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»

Ο Τάσος Λαγός, με δηλώσεις του στο περιθώριο της κοπής της πίτας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τόνισε ότι αν η ομάδα κάνει αυτά που δουλεύει δεν έχει να φοβηθεί τίποτα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Λαγός: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νεαρού μέσου

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Ακολουθεί ένα μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά σήμερα είμαστε εδώ για την κοπή της πίτας της ομάδας,. Ολη την εβδομάδα δουλεύουμε πάνω στο ντέρμπι και νομίζω ότι θα είμαστε όσο πιο έτοιμοι μπορούμε».

Για τις ιδιαιτερότητες που έχει η προετοιμασία ενός ντέρμπι: «Ότι έχει να κάνει με ένα ντέρμπι έχει ιδιαιτερότητες. Είναι το παιχνίδι τέτοιο, ο Ολυμπιακός προέρχεται από νίκη επί επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και το Καραϊσκάκη θα είναι καμίνι»

Για το αν ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος: «Εμάς δεν πρέπει να μας επηρεάσει ο κόσμος. Θα πάμε εκεί να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας, να κάνουμε όσα δουλεύουμε και όσα μας έχει ο πει προπονητής και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το που κρίνονται τα ντέρμπι:  «Ανάλογα με τη μέρα που θα βρεθεί κάθε ομάδα και στο πάθος που θα δείξουν οι ποδοσφαιριστές».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.