ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Άργησε να ξυπνήσει…

Ο Παναθηναϊκός ήταν σε λήθαργο, σε μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, στο τέλος προσπάθησε να κάνει την αντεπίθεση, αλλά γνώρισε την ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο με 77-75.

Άργησε να ξυπνήσει…

Το ματς

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός  εμφανίστηκε νωχελικός. Οι Διαμαντίδης,  Ούκιτς ήταν άστοχοι και γενικότερα η παρουσία τους δεν ήταν καλή. Πιο συγκεκριμένα, οι πράσινοι είχαν πέντε λάθη με αποτέλεσμα η Αρμάνι να προηγείται με 19-13.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο συνεχίστηκε η ευστοχία της Αρμάνι . Το σκορ έφτασε στο 29-17  με τους πράσινους να συνεχίζουν να κάνουν λάθη. Ο Ράιτ μπήκε  έκανε δύο λάθη και φάνηκε μουδιασμένος  με την διαφορά να εκτοξεύεται  στους 17 πόντους (37-19) τρία λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου .Ο μοναδικός που είχε μία αξιοπρεπή παρουσία ήταν ο Μπράμος ο οποίος σημείωσε 7 πόντους. Έτσι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τον Παναθηναϊκό να χάνει με 41-26.

Στο τρίτο δεκάλεπτο  οι πράσινοι με ένα σερί 6-0 μείωσαν σε 41-32. Η διαφορά κυμαινόταν στα πρώτα πέντα λεπτά στους -12 με -15 πόντους. Στη συνέχεια  μείωσαν την διάφορα στους 9 με 5 πόντους από τον Ράιτ και το σκορ πήγε στο 55-46.Οι παίκτες των πρασίνων βελτίωσαν πάρα πολύ την άμυνα τους  παρ’ όλα αυτά η διαφορά συνέχισε να είναι σε διψήφιο νούμερο 59-46.Ο Γκιστ με τρίποντο στα τελευταία δευτερόλεπτα  έστειλε την διαφορά στους 10 πόντους (59-49).Οι πράσινοι είχαν σε πολύ καλή βραδιά τον Γκιστ.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 25.146 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο τελευταίο δεκάλεπτο  ο Παναθηναϊκό συνέχισε να «κυνηγάει» στο σκορ.Οι πράσινοι στα πρώτα πέντε λεπτά, με έναν αγνώριστο Διαμαντίδη, δεν μπορούσαν να κατεβάσουν την διαφορά κάτω από τους 10 πόντους. Στη συνέχεια βέβαια με σερί 7-0 μείωσαν στους 3  πόντους (64-61). Ο Παναθηναϊκός στηρίχτηκε στους Γκιστ και Ράιτ οι οποίοι με 19 και 17 πόντους αντίστοιχα.

Τα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα  ήταν δραματικ,ά καθώς ο Παναθηναϊκός  ήταν πίσω με 2-3 πόντους λόγο της τραγικής αστοχίας της Αρμάνι. Στην τελευταία επίθεση ο Ράιτ δεν κατάφερε να φτάσει στο αντίπαλο καλάθι και έληξε το παιχνίδι με την μπάλα στα χέρια του.

Οι πράσινοι είναι φανερό ότι πλήρωσαν το κακό πρώτο ημίχρονο και την αστοχία τους τα τελευταία λεπτά.

Δεκάλεπτα: 19-13, 41-26, 59-49, 77-75.

Αρμάνι Μιλάνο (Μπάνκι): Τζεντίλε 8, Τσερέλα 8, Μέλι 3, Χάκετ 5, Κανγκούρ, Λάνγκφορντ 18, Σάμιουελς 16, Λαουάλ 2, Μος 7, Τζέρελς 10.

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Μπράμος 7, Φώτσης 10, Ούκιτς 2, Λάσμε 5, Μαυροκεφαλίδης, Διαμαντίδης 6, Γκιστ 21, Παππάς 2, Ματσιούλις 5, Ράιτ 17.

Διαιτητές: Ανκαραλί (Τουρκία), Ζιεμπλίτσκι (Πολωνία), Μπούλτο (Ισπανία).

*Πριν τον αγώνα βραβεύτηκε ο Νάντο Τζεντίλε, που έχει περάσει και από τις δύο ομάδες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.