ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πεδουλάκης: «Κακοί στο πρώτο μέρος»

Στα δυο πρόσωπα που έδειξε ο Παναθηναϊκός στο Μιλάνο στάθηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης, στη συν. Τύπου, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε κοντά στον «εξάστερο».

Πεδουλάκης: «Κακοί στο πρώτο μέρος»

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ κακοί. Κάναμε εύκολα το λάθος, δεν είχαμε ενέργεια και παρουσιάσαμε άσχημο πρόσωπο στην άμυνα. Ουσιαστικά ήταν σαν να μην ήμασταν στο γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο περιορίσαμε τα λάθη μας, ανεβήκαμε στην άμυνα, παίξαμε με περισσότερη ενέργεια και μπήκαμε ξανά μέσα στο παιχνίδι.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 25.146 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο τέλος είχαμε τη δυνατότητα να πάρουμε τη νίκη, ωστόσο η Αρμάνι ήταν αυτή που τα κατάφερε στις λεπτομέρειες. Συγχαρητήρια στην Αρμάνι. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας», δήλωσε ο τεχνικός του «τριφυλλιού» και κατέληξε λέγοντας πως: 

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που έκαναν τόσα χιλιόμετρα για να βρεθούν κοντά μας και να μας συμπαρασταθούν για μία ακόμη φορά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.