ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πάρντιου: «Δεν έχει τελειώσει για μας ο Αμπέντ»

Ο προπονητής της Νιούκαστλ Άλαν Πάρντιου, μίλησε σε βρετανική ιστοσελίδα, για την προοπτική επιστροφής του δανεικού Μεχντί Αμπέντ, στο ρόστερ της αγγλικής ομάδας.

Πάρντιου: «Δεν έχει τελειώσει για μας ο Αμπέντ»

Τα σενάρια για ριζικές αλλαγές στην ομάδα της Νιούκαστλ δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με την φυγή των γαλλόφωνων ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Όμως ο προπονητής της ομάδας με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «shieldgazzette.com», μίλησε για το θέμα αυτό και σε ερώτηση για το δανεισμό του Γαλλοαλγερινού Μεχντί Αμπέντ, ξεκαθάρισε πως η υπόθεση δεν έχει τελειώσει για τις «Καρακάξες» και πως η πρόοδος που έχει δείξει ο ποδοσφαιριστής, αγωνιζόμενος με το τριφύλλι, μπορεί να του δώσε θέση στο ρόστερ της Νιούκαστλ την επόμενη σεζόν.

“Έστειλα τον Μεχντί (σ.σ. Αμπέντ) στην Ελλάδα γιατί ήταν απαραίτητο να παίξει σε υψηλό επίπεδο και οι ομάδες της Τσάμπιονσιπ δεν του παρείχαν αυτή τη δυνατότητα. Δεν μπορούσαμε να τον δώσουμε δανεικό σε μία ομάδα της Τσάμπιονσιπ. Κανένας δεν έδειχνε να τον γνωρίζει αρκετά καλά. Ευτυχώς, παρουσιάστηκε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού». Ήταν η αρχική τοποθέτηση του τεχνικού.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.079 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σχετικά, με το πλάνο της επόμενης σεζόν και όπως χαρακτηριστικά τόνισε, ο Αμπέντ μόνο τελειωμένος δεν είναι για το σύλλογο, αφού απέδειξε πως μπορεί να τα καταφέρει.

«Δεν σημαίνει πως επειδή τον στείλαμε στο ελληνικό πρωτάθλημα, ότι ο Μεχντί είναι τελειωμένος για την ομάδα μας. Θέλαμε να μας αποδείξει πόσο καλός ποδοσφαιριστής είναι. Και το απέδειξε. Παίζει πάρα πολύ καλά για τον Παναθηναϊκό». Κατέληξε ο Πάρντιου.

Η ιστοσελίδα μάλιστα κλείνοντας την αναφορά της για το θέμα Αμπέντ, τονίζει την επιθυμία των ανθρώπων του τριφυλλιού για την παραμονή του, όμως κάνει και σχόλιο για τα οικονομικά δεδομένα των “πράσινων”, λέγοντας πως αυτό είναι και το μεγάλο μειονέκτημα στην υπόθεση παραμονής του στον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.