Ποδόσφαιρο

Μαυρίας: «Μπορεί ο ΠΑΟ»

Ο Χάρης Μαυρίας στέλνει τις ευχές του για το σημερινό ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ αναφέρεται και στον «κολλητό» του φίλο, τον Στέφανο Καπίνο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην εφημερίδα “Πράσινη”:

Για το αν θα παρακολουθήσει το παιχνίδι: “Δεν θα μπορέσω να παρακολουθήσω το παιχνίδι, αλλά εννοείται πως θα φροντίσω να ενημερωθώ για την εξέλιξη και το τελικό σκορ από το κινητό μου. Ελπίζω να πανηγυρίζω διπλά. Δεν πιστεύω πως το παιχνίδι θα έχει διαφορές με αυτό του πρώτου γύρου στη Λεωφόρο. Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να τα καταφέρει. Πάντα προσπαθώ να βλέπω τους αγώνες της ομάδας. Όταν δεν έχω αγώνες και προπονήσεις με τη Σάντερλαντ κάθομαι στο σπίτι και παρακολουθώ τον Παναθηναϊκό»”.

Για το μήνυμα που στέλνει στον κολλητό του, Στέφανο Καπίνο:“Ο Στέφανος δεν χρειάζεται συμβουλή ή προτροπή γιατί έχει παίξει πάρα πολλά παιχνίδια. Έχει αγωνιστεί ξανά σε αυτό το γήπεδο με επιτυχία και είμαι σίγουρος ότι ξέρει πολύ καλά τι να κάνει”.

Για τα ερυθρόλευκα χρώματα στη Σάντερλαντ: “Τα ερυθρόλευκα δεν με ενοχλούν γιατί πρόκειται για ομάδα του εξωτερικού. Στην αρχή, πάντως, η αλήθεια είναι πως μου φάνηκε κάπως περίεργο, αλλά μετά το συνήθισα και πλέον δεν το σκέφτομαι καν”.  

Exit mobile version