ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ράιτ: «Είναι… must win»

Στη σημασία της νίκης στην αυριανή αναμέτρηση με τη Λαμποράλ Κούτσα, στάθηκε ο Ζακ Ράιτ.

Ράιτ: «Είναι… must win»

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Εγώ είμαι νέος στην ομάδα, αλλά μπορώ να καταλάβω πολύ καλά τη σημασία της αναμέτρησης αυτής. Πάντα πρέπει να προφυλάσσεις την έδρα σου. Θα πρέπει να παίξουμε με ενέργεια και συγκέντρωση. Πρέπει να κερδίσουμε. Οι αντίπαλοί μας παίζουν καλά σαν ομάδα και διαθέτουν καλούς παίκτες όπως ο Νοτσιόνι ή ο Πλάις. Τους αρέσει να παίζουν γρήγορο μπάσκετ για να φτάνουν σε εύκολα καλάθια. Προσωπικά ανυπομονώ να νιώσω την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ με πολύ κόσμο στις κερκίδες», ανέφερε ο Αμερικανός γκαρντ.

Από την πλευρά του, ο Αργύρης Πεδουλάκης στάθηκε στα αγωνιστικά στοιχεία της ομάδας του Σέρτζιο Σκαριόλο. «Η Λαμποράλ Κούτσα είναι μια ομάδα που αρέσκεται στο να τρέχει και να παίζει με αιφνιδιασμούς ή να πηγαίνει σε επιθέσεις 12 δευτερολέπτων. Αυτό είναι το ένα βασικό κομμάτι του παιχνιδιού τους και το άλλο είναι η αξιοποίηση του Τίμπορ Πλάις μέσα στη ρακέτα. Οι δύο ομάδες γνωριζόμαστε πολύ καλά, θα είναι το τέταρτο φετινό παιχνίδι μεταξύ μας, αν και θα έχουν κάποιες αλλαγές. Σε κάθε αγώνα απέναντί τους είχαν κάτι διαφορετικό. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε κατάσταση στο παρκέ και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι», ανέφερε ο προπονητής του «τριφυλλιού».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.