ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τέλος ο Πεδουλάκης!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση της γνωστοποίησε την λύση της συνεργασίας με τον Αργύρη Πεδουλάκη, μετά και τη χθεσινή ήττα από τη Λαμπορά Κούτσα, που φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι...

Τέλος ο Πεδουλάκης!

Παρελθόν από τον πάγκο του μπασκετικού Παναθηναϊκού αποτελεί ο Αργύρης Πεδουλάκης . ύστερα και από την χθεσινή ήττα σοκ από την Λαμποράλ Κούτσα. Οι πράσινοι την Δευτέρα θα προπονηθούν υπό τις οδηγίες του Φραγκίσκου Αλβέρτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Αργύρη Πεδουλάκη.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος ευχαριστεί τον κ. Πεδουλάκη, ο οποίος ανέλαβε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο και κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα σε τρεις τίτλους. Θα είναι πάντα ξεχωριστό μέλος της Παναθηναϊκής οικογένειας.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 25.146 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μαζί με τον Αργύρη Πεδουλάκη αποχώρησαν κι όλοι οι συνεργάτες του και γι αυτό τον λόγο τα ηνία της ομάδας περνάνε στο μέχρι πρότινος μάνατζερ της ομάδας Φραγκίσκο Αλβέρτη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του προπονητή, ώστε τουλάχιστον να διεξαχθεί υπό τις οδηγίες του η προπόνηση της Δευτέρας.

Υπάρχουν κάποιες πληροφορίες πως αυτή τη στιγμή η σκέψη  είναι να δοθούν τα ηνία στον Αλβέρτη για να «τρέξει» την ομάδα μέχρι το τέλος της χρονιάς. Όμως υπάρχουν και κάποια σενάρια που αναφέρουν τον Φώτη Κατσικάρη, ως 1ο επικρατέστερο να αναλάβει το τιμόνι του Παναθηναϊκού σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Δημήτρης Γιαννακόπουλος το αποφασίσει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.