ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Με τη Νίκη Αιγινίου για επιστροφή στις νίκες

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Νίκη Αιγινίου ,με στόχο μόνο τη νίκη για να βγει από τη ζώνη των πλέι-άουτ,στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής της volley league ανδρών.

Με τη Νίκη Αιγινίου για επιστροφή στις νίκες

Οι πράσινοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες απέναντι στη Νίκη Αιγινίου μετά από το ανεπιτυχές αποτέλεσμα απέναντι στο Φοίνικα Σύρου.

Ως αγώνα ζωής και θανάτου κρίνει τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο ακραίος του Παναθηναϊκού, Θεόκλητος Καρυπίδης, ο οποίος ανέφερε για τον αγώνα: «Ορισμένα ματς στο εφετινό πρωτάθλημα πρέπει να τα κερδίσουμε πάση θυσία. Και ο αγώνας με το Αιγίνιο είναι από αυτά. Δεν αγαπάω τους αριθμούς και τα σερί. Η ήττα μας στη Σύρο δεν παίζει ρόλο. Ξέρω πως για τον Παναθηναϊκό υπάρχουν δύο δρόμοι: Ο πρώτος να μπούμε στην 8αδα και να γλιτώσουμε τα πλέι άουτ. Ο δεύτερος να μπούμε στα πλέι άουτ και να έχουμε καλή διαφορά στη βαθμολογία που θα μεταφέρουμε. Στον Α΄γύρο χάσαμε στο Αιγίνιο με 3-2. Τώρα το Αιγίνιο έχει πιο στρωμένη ομάδα. Δεν είναι τόσο απρόβλεπτη όπως στο πρώτο ματς. Κι εμείς έχουμε βελτιωθεί σημαντικά. Δεν χωρούν προβλέψεις. Είμαι σίγουρος πως θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για τη νίκη».

Είναι εντυπωσιακό πως και οι 5 αγώνες μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Νίκης Αιγινίου που έχουν γίνει τις τελευταίες δύο σεζόν οπότε η ομάδα της Πιερίας ανέβηκε στην Volleyleague έχουν κριθεί στο τάι μπρέικ με τη Νίκη να έχει 4 νίκες και ο Παναθηναϊκός μόλις μία!

Παίρνει Βαν Χάρντενερ ο Παναθηναϊκός!
Παίρνει Βαν Χάρντενερ ο Παναθηναϊκός! 1.355 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.