ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Θετική εξέλιξη για Ερασιτέχνη

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός κατάφερε να αποσπάσει το πρώτο «ναι», στην προσπάθεια που κάνει ν' αποκτήσει τον χώρο που υπάρχει σήμερα η πίστα skate, πίσω από τα γήπεδα μπάσκετ, στην πλευρά της οδού Τσόχα.

Θετική εξέλιξη για Ερασιτέχνη

Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του 7ου εκλογικού διαμερίσματος, το οποίο υπερψήφισε την παραχώρηση του συγκεκριμένου χώρου στο τριφύλλι.

Στη συνεδρίαση που κράτησε αρκετές ώρες, οι ψήφοι ήταν 8 υπέρ της παραχώρησης, 2 κατά, 1 λευκό και 1 παρόν.

Να σημειωθεί ότι εντός και εκτός του χώρου που πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση, υπήρχαν κάτοικοι της περιοχής, άτομα του πολιτικού σκηνικού της πόλης, αλλά και πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού που ήθελαν να ακούσουν όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές να δουν ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Στις 10 Ιουνίου η συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση
Στις 10 Ιουνίου η συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση 350 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, τις επόμενες μέρες ο Δήμος Αθηναίων αναμένεται να πραγματοποιήσει έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου να επικυρωθεί η ψηφοφορία και να τηρήσει την υπόσχεσή του ο κ. Καμίνης, καθώς είχε τονίσει στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Ηλία Μιχαλαριά, ότι αν η πρόταση του Παναθηναϊκού γινόταν αποδεκτή από το 7ο διαμέρισμα θα καλούσε έκτακτο ΔΣ.

Ο Ερασιτέχνης σχεδιάζει στην συγκεκριμένη περιοχή να δημιουργήσει γήπεδα τένις και γενικά χώρο αθλοπαιδιών, για τους αθλητές του Παναθηναϊκού, αλλά και για όλους τους πολίτες του Δήμου Αθηναίων, χωρίς την παραμικρή οικονομική επιβάρυνση του Δήμου Αθηναίων, αφού όπως έχει ξεκαθαριστεί η κατασκευή θα είναι εξολοκλήρου με χρηματοδότηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Α.Ο και στο Δήμο θα καταβάλλεται το σχετικό αντίτιμο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.