ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Άνετα οι Νέοι

Άνετο πέρασμα για τους Νέους από τα Γιάννενα, αφού επικράτησαν του ΠΑΣ με 4-1. Με 10 τελείωσε το ματς ο Παναθηναϊκός.

Άνετα οι Νέοι

Σαν σίφουνας πέρασε από το Πανηπειρωτικό στάδιο η Κ20 του τριφυλλιού αφού με πρωταγωνιστή το Νίκο Γιαννιτσάνη που σκόραρε 3 τέρματα, επιβλήθηκε του ΠΑΣ με το εμφατικό 4-1.

Η ομάδα των Σάμιου-Μαραγκού μπήκε δυνατά από την αρχή του αγώνα, χωρίς να δώσει το δικαίωμα στην αντίστοιχη του ΠΑΣ, να ελπίζει σε κάτι θετικό.

Το σκορ άνοιξε στο 32’ ο πρόσφατα επαγγελματίας Νιούμαν και από κει και μετά, το ματς πέρασε στα πόδια του Γιαννιτσάνη που σκόραρε στο 42’ και στο 45’ για να κάνει το 0-3.

Με την έναρξη της επανάληψης, αποβλήθηκε ο Φράγκος για τους γηπεδούχους και στο 51’ ο Τζανουλίνος, υπέπεσε σε πέναλτι και παράλληλα δέχθηκε και τη 2η κίτρινη κάρτα. Ο ΠΑΣ μείωσε προσωρινά με το Μουσκάι, όμως ο Γιαννιτσάνης είχε τον τελευταίο λόγο στο ματς, αφού στο 78’ πέτυχε το 4ο γκολ για τον Παναθηναϊκό και 3ο προσωπικό του, διαμορφώνοντας παράλληλα και το τελικό αποτέλεσμα.

Στις εξέδρες βρέθηκαν και φίλοι του τριφυλλιού, που στο τέλος του αγώνα, αποθέωσαν παίκτες και προπονητικό τιμ.

ΠΑΣ Γιάννενα: Κολιοφούκας, Μουσκάι, Φίλιος, Τάχιας, Φράγκος, Πανταζής, Φαρμάκης, Καμπέρης, Νάκος, Αναστασιάδης, Πασχάλης.

Παναθηναϊκός: Γκέκας, Ξηρός, Μυρθιανός, Χουχούμης, Τζανουλίνος, Αγγελόπουλος Β., Χαλκιαδάκης, Νιούμαν, Γιαννιτσάνης, Μαλντίν, Αγγελόπουλος Γ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ