ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Εύκολη νίκη για τα φίνα κορίτσια

Τα κορίτσια του Παναθηναϊκού κέρδισαν εύκολα με 3-0 τις Ίωνες χωρίς να επιτρέψουν στον αντίπαλο τους να διεκδικήσεi κάτι παραπάνω.

Εύκολη νίκη για τα φίνα κορίτσια

Το ματς

Tα φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν με 3-0.Στη συνέχεια η διαφορά αυτή μεγάλωσε και το σκορ έφτασε στο 8-2.Οι πράσινες από την πρώτη στιγμή έδειξαν ότι θέλουν τη νίκη. Βέβαια οι Ίωνες «ροκάνισαν» την διαφορά με το σκορ να φτάνει στο 12-9.Στη συνέχεια οι παίκτριες του Παναθηναϊκού αντέδρασαν και έφτασαν εύκολα στην κατάκτηση του πρώτου σετ με 25-15.

Στο δεύτερο σετ το παιχνίδι ήταν πιο ισορροπημένο και το σκορ έφτασε στο 6-6.Στη συνέχεια η διαφορά αυξήθηκε υπέρ των φίνων κοριτσιών καθώς προηγήθηκαν με 14-9 και έβαλαν γερές βάσεις για την κατάκτηση του σετ. Τελικά οι διαφορά έφτασε σε διψήφιο νούμερο και το σετ κατακτήθηκε από τα κορίτσια του «τριφυλλιού» με 25-13.

Παίρνει Βαν Χάρντενερ ο Παναθηναϊκός!
Παίρνει Βαν Χάρντενερ ο Παναθηναϊκός! 1.355 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο τρίτο και τελευταίο σετ του αγώνα οι Ίωνες έδειξαν σημάδια ανάκαμψης. Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ παρ’ όλα αυτά οι πράσινες το κατέκτησαν με 25-23 και πήραν μία εύκολη νίκη.

Τα σετ: 25-15, 25-13, 25-23

 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.