ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αμπέντ: «Πιστεύουμε σε εμάς»

Ο Μεχντί Αμπέντ μιλάει στο panathinaikos24.gr για την εμπιστοσύνη που έχουν, πια, οι παίκτες του Παναθηναϊκού στις δυνατότητές τους, τη νίκη στα Γιάννενα, αλλά και το «πρώτο ημίχρονο» στην Κρήτη, απέναντι στον ΟΦΗ.

Αμπέντ: «Πιστεύουμε σε εμάς»

Στον Νίκο Παγκάκη

Μερικές φορές οι μεγάλες ομάδες, δίχως να πιάσουν μεγάλη απόδοση, παίρνουν τη νίκη. Αυτό έγινε και με εσάς στα Γιάννενα;

«Ακριβώς. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι η νίκη. Αυτό ξεχωρίζω εγώ από το παιχνίδι. Είναι ένα θετικό αποτέλεσμα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Νομίζω πως κάναμε καλή δουλειά, και πρέπει να συνεχίσουμε σε υψηλό τέμπο και στα επόμενα παιχνίδια».

Τι διέκρινε την ομάδα στα Γιάννενα;

«Δεν πιάσαμε και την καλύτερη απόδοση της σεζόν, αλλά πρέπει να σταθούμε στο θετικό αποτέλεσμα, γιατί υπάρχει ένα άλλο ματς μπροστά μας. Το πρωτάθλημα είναι μια σειρά αγώνων. Εμείς στοχεύουμε στη δεύτερη θέση και πρέπει να συνεχίσουμε. Να μαζεύουμε βαθμούς και στο τέλος να κάνουμε τον απολογισμό μας».

Ακολουθεί το ματς Κυπέλλου με τον ΟΦΗ…

«Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ είναι ιδιαίτερο. Πρόκειται, άλλωστε, για δυο ματς. Εμείς θα παίξουμε το πρώτο ημίχρονο στην Κρήτη. Εχουμε παίξει ξανά εκεί και ξέρουμε δυσκολίες αυτής της αναμέτρησης. Πιστεύουμε σε εμάς και στις δυνατότητες μας και ευελπιστώ να γυρίσουμε στην Αθήνα με  θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να πάρουμε προβάδισμα για τον τελικό, τον οποίο θέλουμε».

Βόμβα μεγατόνων: «Του χρόνου ο Ικάρντι θα παίζει στην Ελλάδα» (vid)
Βόμβα μεγατόνων: «Του χρόνου ο Ικάρντι θα παίζει στην Ελλάδα» (vid) 1.875 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.