ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

“Ξέρω τι πρέπει να κάνω”

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης μιλάει για την ευθύνη της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας, αλλά και την αναμέτρηση της Παρασκευής με τη Φενέρ, στην οποία θα βρει απέναντί του τον "δάσκαλο" Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φραγκίσκου Αλβέρτη στον sentra fm

Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας: “Το άθλημα αυτό (μπάσκετ) είναι γρήγορων αποφάσεων και όταν κρίθηκε πως μπορώ να προσφέρω δεν είχα πολλά περιθώρια, γιατί έχω μεγαλώσει σε αυτή την ομάδα και γι αυτό θέλω το καλύτερο δυνατό. Είμαι στον Παναθηναϊκό και το μόνο που μας νοιάζει είναι πως η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της”.

Για το αν πρόλαβε να προσαρμοστεί στο νέο του ρόλο, τόνισε: “Πιστεύω πως ξέρω καλά τι πρέπει να κάνω. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Μέσα σε τρεις μέρες άλλαξαν όλα. Πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει. Δεν υπάρχει ο παίκτης μέσα μου πια. Τα βλέπω όλα από διαφορετική γωνία”.

Για το γεγονός πως θα βρει απέναντι του τον “δάσκαλο”, είπε: “Όταν σταμάτησα είχα πει πως πέρα από τίτλους, δόξες κτλ., αυτό που μένει είναι η σχέση στο χώρο. Συνεχίζονται για καιρό ακόμα. Το παιχνίδι έχει δυο σκέλη. Το βαθμολογικό και το συναισθηματικό.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 25.146 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όλοι ξέρουν τι είναι ο Ζέλικο για την ομάδα και συνεχίζει να είναι. Όταν συναντηθήκαμε πριν το πρώτο ματς μου είπε “περίεργο δεν είναι;” και του απάντησα “στο άλλο θα είναι ακόμα πιο περίεργο”. Νιώθω αγωνία μόνο για το πως θα παίξουμε και να βγάλουμε αυτό που θέλουμε. Τα παιδιά είναι έτοιμα”.

Για την καλύτερη στιγμή που έχει κρατήσει από τον Ζοτς, τόνισε: “Δεν χρειάζεται να πω πολλά. Όταν ξέρεις αυτό τον άνθρωπο 13 χρόνια παίρνεις πολλά και σα άνθρωπος. Γίνεσαι πιο δυνατός βλέποντας και βιώνοντας. Θα είναι ξεχωριστό, όμως ο Παναθηναϊκός είναι πάνω απ όλα”.

Για το τι έχει κρατήσει: “Πολλά. Η υπομονή, επιμονή και η πίστη στους παίκτες”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.