Βόλεϊ

Φινάλε με νίκη για τα “φίνα κορίτσια”

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού πήρε άλλη μια νίκη στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος απέναντι στον Ηρακλή Κηφισιάς με 1-3 και περιμένει το αποτέλεσμα των Βριλησσίων για να μάθει σε τι θέση θα τερματίσει

Στην αρχή  του αγώνα οι δύο ομάδες  ήταν κοντά στο σκορ, πότε έπαιρνε η μία το προβάδισμα και πότε η άλλη . Βέβαια η ομάδα της Κηφισιάς σ ένα σημείο του σετ  πήρε σημαντικό προβάδισμα (20-16) όμως στο σημείο αυτό τα φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού αντέδρασαν και τελικά πήραν το πρώτο σετ με 22-25.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε όπως και το πρώτο. Τα κορίτσια της Κηφισιάς  πήραν και πάλι προβάδισμα με 15-11 και έχτισαν μία μικρή διαφορά. Στη συνέχεια η ομάδα του Παναθηναϊκού αντέδρασε και επέστεψε για τα καλά στο παιχνίδι με το σκορ να είναι  στο 18-18. Στο υπόλοιπο σετ οι ομάδες ήταν κοντά στο σκορ  και τελικά οι πράσινες πήραν το σετ με 26-28 με άσσο της Καββαδία.

Στο τρίτο σετ η ομάδα της Κηφισιάς μπήκε δυνατά και πήρε προβάδισμα μ3 5-0.Τα κορίτσια του Γιώργου Ρούση αντέδρασαν και ισοφάρισαν (9-9). Παρ’ όλα αυτά ο Ηρακλής Κηφισιάς είχε προβάδισμα καθ’ όλη την διάρκεια του σετ.  Έτσι έφτασε και στην κατάκτηση του με 25-22.

Στο τέταρτο και τελευταίο σετ του αγώνα οι πράσινες μπήκαν δυνατά και αποφασισμένες να τελειώσουν το παιχνίδι. Αυτό είναι φανερό από το προβάδισμα που πήραν στην αρχή με 0-5. Στη συνέχεια η Κηφισιά ισοφάρισε και ισορρόπησε το παιχνίδι όμως αυτό δεν απέτρεψε τον Παναθηναϊκό από το να πάρει το σετ με 21-25 και τη νίκη με 1-3.

Τα σετ: 22-25, 26-28, 25-22, 21-25

Θάνος Νικολογιάννης

Exit mobile version