ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χάνει Καλλονή και Ξάνθη ο Μπεργκ

Χωρίς τον πρώτο σκόρερ του, Μάρκους Μπεργκ θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στα ματς με την Καλλονή και την Ξάνθη, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ. Ο Σουηδός θα εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών λόγω των επτά καρτών που συμπλήρωσε χθες με τον Απόλλωνα.

Χάνει Καλλονή και Ξάνθη ο Μπεργκ

Στο αγωνιστικό κομμάτι και μετά την νίκη επί του Απόλλωνα άπαντες στο «τριφύλλι» στρέφονται στον αγώνα της Τετάρτης με την Καλλονή για την εμβόλιμη 31η αγωνιστική της Super League.

Το πρωί στο Κορωπί οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ ατομικό ακολούθησαν οι Λαγός, Πέτριτς και Μπαιράμι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.