ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αμπέντ: «Στόχος μας ο τελικός»

Ο Μεχντί Αμπέντ μίλησε για το βεβαρημένο πρόγραμμα της ομάδας τον τελευταίο καιρό, την ικανότητα που αποκτά η ομάδα στο να κερδίζει και χωρίς να παίζει καλά, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη ρεβάνς του κυπέλλου με τον ΟΦΗ.

Αμπέντ: «Στόχος μας ο τελικός»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο άσος του Παναθηναϊκού μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα:

«Είμαστε σε καλό δρόμο. Ακόμα και αν δεν παίζουμε τόσο καλά στα τελευταία ματς καταφέρνουμε να κερδίζουμε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Πλησιάζουμε την δεύτερη και την τρίτη θέση. Πρέπει να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο και εύχομαι στο τέλος όλα να πάνε καλά.

Δεχτήκατε ένα γκολ στο 80′ αλλά μπορέσατε στο τελευταίο δεκάλεπτο να βάλετε δυο γκολ και να πάρετε την νίκη:

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.017 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ναι αυτό ήταν πολύ καλό γιατί δείξαμε χαρακτήρα. Είναι σημαντικό να είμαστε σε νικηφόρο δρόμο. Τα καταφέρνουμε καλά και πρέπει να συνεχίσουμε».

Έχετε ένα ακόμα ματς την Τετάρτη, πολλά συνεχόμενα παιχνίδια το τελευταίο διάστημα;

«Σίγουρα το τελευταίο διάστημα παίζουμε πολλά συνεχόμενα παιχνίδια αλλά έτσι είναι η ζωή του ποδοσφαιριστή. Πρέπει να το συνηθίσουμε, να νικάμε, να κάνουμε καλές προπονήσεις και να πάρουμε και το παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στην Καλλονή».

Την επόμενη του αγώνα με τον ΟΦΗ στο Κύπελλο έγραψες στον λογαριασμό σου στο twitter ότι δεν μπορείς να περιμένεις την ρεβάνς:

«Ναι έγραψα ότι δεν μπορώ να περιμένω για την ρεβάνς κόντρα στον ΟΦΗ. Θέλουμε να πάμε στον τελικό αυτός είναι ο στόχος μας. Πρέπει να συνεχίσουμε να κερδίζουμε και όταν έρθει η ώρα της ρεβάνς θα στραφούμε σε αυτό το ματς και θα κάνουμε ότι καλύτερο για να πάρουμε την πρόκριση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.