ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πανέτοιμος για Βαρκελώνη

Χωρίς απώλειες και με όλους τους παίκτες στη διάθεση του ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός την εν Ελλάδι προετοιμασία του για το ματς της Παρασκευής με την Μπαρτσελόνα.

Πανέτοιμος για Βαρκελώνη

Η απογευματινή προπόνηση τελείωσε χωρίς προβλήματα για την ομάδα του Φραγκίσκου Αλβέρτη, ο οποίος υπολογίζει όλους τους παίκτες του για τον «τελικό» της Παρασκευής, αφού Γκιστ, Κάρι και Μαυροκεφαλίδης συμμετείχαν κανονικά στην σημερινή προπόνηση.

Το «τριφύλλι» αναχωρεί αύριο το μεσημέρι (14:45) για την Βαρκελώνη, για το σπουδαίο αυτό παιχνίδι. Οι «πράσινοι» με νίκη κλειδώνουν κατά πάσα πιθανότητα πρόκριση και σε πολύ μεγάλο ποσοστό την 3η θέση και θα χρειάζονται μια νίκη στα επόμενα δυο παιχνίδια με Μάλαγα και Ολυμπιακό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.