ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στον τελικό ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε των Leaders με 11-5 και πέρασε στον αυριανό τελικό (14.00) του Κυπέλλου Ελλάδας, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Ελληνικό. Εκεί το Τριφύλλι θα αντιμετωπίσει το Μαρούσι και χρειάζεται τη νίκη για να ισοφαρίσει σε 1-1 τα παιχνίδια με την νταμπλούχο ομάδα των βορείων προαστίων.

Στον τελικό ο Παναθηναϊκός

Το ματς

Ο Χριστόφορος Ρόμπινσον ήταν ανίκητος από τη θέση του ρίπτη μέχρι και το 4ο γύρο όταν το Τριφύλλι πήρε προβάδισμα 6-0. Όμως, στον 5ο γύρο οι Leaders κατάφεραν να σημειώσουν 2 πόντους και στον 6ο γύρο πρόσθεσαν άλλους τρεις πόντους για να μας πλησιάσουν στο σκορ 6-5. Από εκεί και πέρα ο Ρόμπινσον, με την βοήθεια της «πράσινης» άμυνας, που βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα, δεν επέτρεψε να σημειωθούν άλλους πόντους εις βάρους της ομάδας μας. Ο Γεώργιος Πιπεργιάς ανέλαβε τον ρόλο του ρίπτη στον 8ο και 9ο γύρο και στην κυριολεξία τους «κατέβασε τα ρολά»! Έτσι, ο ΠΑΟ πρόσθεσε άλλους 5 πόντους στον 6ο, 7ο, και 8ο γύρο για να τελειώσει ο αγώνας με τελικό σκορ 11-5. ΜVP του αγώνα είναι ο Παναγιώτης Χειλάκης, ο οποίος έβγαλε απίστευτες άμυνες που αξίζουν ιδιαίτερα συγχαρητήρια. Για τον αυριανό τελικό στο Ελληνικό, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Τομ Μαζαράκης σχολίασε: «Ο πρώτος τελικός θα είναι δύσκολος για μας. Πρώτον λόγω της κούρασης των παικτών που τα έδωσαν όλα για την σημερινή νίκη μας, και δεύτερον επειδή το Μαρούσι είναι ξεκούραστο και σε πολύ καλή φόρμα. Βέβαια, εμείς διψάμε πολύ για την νίκη αύριο και πάλι θα τα δώσουμε όλα για αυτήν. Θα είμαστε πλήρεις και είμαι σίγουρος ότι ο αγώνας θα είναι πολύ καλύτερος από τον προηγούμενο μας απέναντι στο Μαρούσι. Ξέρουμε ότι μόνο με νίκη θα αναγκάσουμε το Μαρούσι να δώσει και δεύτερο αγώνα απέναντι μας και αυτό θα διεκδικήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.