ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: «Μπορούσαμε και καλύτερα»

Ικανοποιημένος από τη εικόνα του αγώνα εμφανίστηκε στη Συνέντευξη Τύπου, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο, ο Γιάννης Αναστασίου, όμως επεσήμανε πως η ομάδα, θα μπορούσε να αγωνιστεί και καλύτερα.

Αναστασίου: «Μπορούσαμε και καλύτερα»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του «τριφυλλιού»

«Έγινε ένα μέτριο ως κακό ποιοτικά παιχνίδι. Κάπου και οι δύο ομάδες φοβήθηκαν να ρισκάρουν πιο πολύ. Σε γενικές γραμμές είναι ένα ματς που δεν αξίζει να το θυμόμαστε. Είχαμε τη δυνατότητα να προηγηθούμε με τον Καρέλη. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχαμε κινδυνεύσει. Κάναμε πολλά λάθη, όπως και ο Ατρόμητος», τόνισε αρχικά ο Αναστασίου.

Στη συνέχεια, μίλησε για την ατμόσφαιρα στο Περιστέρι, αλλά και το πως κύλησε το παιχνίδι: «Στο τελευταίο δεκάλεπτο κάναμε και εμείς κάποια λάθη και ευτυχώς δεν τα πληρώσαμε και έληξε το ματς στο μηδέν. Ήταν ωραίες οι συνθήκες για καλό ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στον Ατρόμητο και στους φιλάθλους, που τους βλέπεις και χαίρεσαι να παίζεις ποδόσφαιρο. Ξέραμε ότι ο Ατρόμητος είναι μια σφιχτή ομάδα, που έχει έμπειρους παίκτες. Στην πρώτη ευκαιρία θέλαμε να πετύχουμε γκολ για να τους ανοίξουμε. Είχαμε δύο τρεις φάσεις και ειδικά όπως πήγαινε προς το τέλος δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο.

Είμαι ευχαριστημένος από την αμυντική λειτουργία, που κρατήσαμε το μηδέν. Είμαστε νέα ομάδα και το μηδέν στην άμυνα σου δίνει αυτοπεποίθηση. Θα πρέπει να διορθωθούμε και τα παιδιά που δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση, θα δουλέψουμε. Σαν ομάδα μπορούμε να κάνουμε πολύ περισσότερα πράγματα».

Όσον αφορά την απουσία του Μλάντεν Πέτριτς, τόνισε: «Ο Πέτριτς δεν είναι 100% έτοιμος. Την Τρίτη έχουμε ένα φιλικό και μπορεί να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής. Έκανε προπόνηση κανονικά σήμερα, δεν τρέχει κάτι και περιμένουμε από εβδομάδα να δούμε την κατάστασή του. Η ομάδα είναι έτοιμη από πλευράς φυσικής κατάστασης, το ρόστερ μεγαλώνει, καθώς τα παιδιά αποκτούν εμπειρίες. Θέλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι για το πρωτάθλημα και τη ρεβάνς με τον ΟΦΗ. Προτεραιότητα έχει το ματς με τον Λεβαδειακό», ενώ ολοκληρώνοντας, όταν ρωτήθηκε για την κάρτα του Σίλντενφελντ, είπε: «Θέλαμε να μπουν καθαροί οι παίκτες μας στα πλέι οφ από κάρτες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ