ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Transfer Gossip

Στέλνουν Λιπόκο στο Τριφύλλι

Το Νότιο-Αφρικανό μεσοεπιθετικό Τσέπο Λιπόκο, προσθέτει βελγικό δημοσίευμα στην μεταγραφική ατζέντα του Παναθηναϊκού και του Ατρόμητου.

Στέλνουν Λιπόκο στο Τριφύλλι

Ο 19χρονος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής αποτελεί παλιό γνώριμο κατά πρώτο λόγο της περιστεριώτικης ομάδας και κατά δεύτερο του «τριφυλλιού» και του Ολυμπιακού.

Η ιστοσελίδα “voetbalnieuws.be” αναφέρει στο σχετικό ρεπορτάζ πως η Γκενκ στο πλαίσιο της αναζήτησης ταλέντων στην Μαύρη Ήπειρο, εξετάζει (και) την περίπτωση του Τσέπο Λιπόκο, για τον οποίο σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, έχουν επίσης δείξει ενδιαφέρον ο Παναθηναϊκός, ο Ατρόμητος και η Φούλαμ.

Γεννημένος στις 21 Φεβρουαρίου 1995, ο Λιπόκο έχει αγωνιστεί στους Ορλάντο Πάιρατς, τους Γκόλντεν Άροους ενώ την τρέχουσα σεζόν παίζει στην Αμαζούλου.

Σύμφωνα με παλιότερα δημοσιεύματα από την Αφρικανική Ήπειρο, ο ποδοσφαιριστής είχε δοκιμαστεί για κάποιες ημέρες από την ομάδα του Περιστερίου, αφήνοντας μάλιστα πολύ καλές εντυπώσεις, ωστόσο η ομάδα που διατηρούσε τα δικαιώματά του τον κάλεσε να επιστρέψει στην Αφρική.

Το όνομά του έχει ακουστεί κατά καιρούς για διάφορες ευρωπαϊκές ομάδες, ενώ μεταγραφικά σενάρια στο παρελθόν τον ενέπλεκαν και με τους “αιώνιους”.

Πάνος Καραουλάνης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ