ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πονοκέφαλος για Αναστασίου

Με αρκετά προβλήματα για το Γιάννη Αναστασίου ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με το Λεβαδειακό στη Λεωφόρο.

Πονοκέφαλος για Αναστασίου

Στην προπόνηση της Δευτέρας ο Γιάννης Αναστασίου εκτός από τους γνωστούς τραυματίες Μπαϊράμι και Ντίνα, είδε να υπάρχουν ακόμα τρεις ποδοσφαιριστές, που αντιμετώπιζουν προβλήματα τραυματισμών.

Ο λόγος για τους Ζέκα, Τριανταφυλλόπουλο και Καρέλη. Ο Πορτογάλος αρχηγός της ομάδας, μαζί με τον Καρέλη ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα με τον πρώτο να έχει ένα αιμάτωμα στον μηρό και το νεαρό Έλληνα επιθετικό, να έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.

Ο «Τριάντα», που γυμνάστηκε αργότερα από τους υπόλοιπους λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων με τον Μαρινάκη, το απόγευμα θα υποβληθεί σε μαγνητική για κάποιες μικρές ενοχλήσεις στο γόνατο. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις τεχνικής και δίτερμα με περιορισμούς.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.095 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φιλικό για συμπεράσματα

Ο Γιάννης Αναστασίου, παράλληλα αύριο στις 4 το απόγευμα στο Κορωπί, θα έχει πρώτης τάξεως ευκαιρία να βγάλει τα συμπεράσματά του, στο φιλικό που θα δοθεί φιλικό (κεκλεισμένων των θυρών) με τον Αχαρναϊκό και θέση στην ενδεκάδα θα πάρουν οι  Ταμπάκης, Αναγνωστόπουλος, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Μαρινάκης, Ρισβάνης, Λαγός, Δώνης, Αναστασόπουλος, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης, Πέτριτς, Τούντορ και Αποστολόπουλος (επέστρεψε με άδεια από την Παναχαϊκή, καθώς δεν έχει υποχρεώσεις).

Με την υπόλοιπη ομάδα να ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμά της.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.