ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Νίκη με Πανιώνιο και ελπίζει για 3η θέση

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Πανιώνιο στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης (Τετάρτη 2/4, 17:00 ΟΤΕsport5), για την 22η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών πόλο.

Νίκη με Πανιώνιο και ελπίζει για 3η θέση

Οι «πράσινοι» θέλουν μόνο νίκη ούτως ώστε να έχουν ελπίδες για κατάκτηση της 3ης θέσης. Αυτό για να συμβεί, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να ηττηθεί από τον Ολυμπιακό στον Πειραιά.

Στην διάθεση του προπονητή του Παναθηναϊκού, Κώστα Λούδη θα είναι και πάλι ο Γιώργος Αφρουδάκης, ο οποίος έπαιξε και στο ματς με την Κέρκυρα, ωστόσο ακόμα δεν είναι 100% έτοιμος και ακολουθεί ειδική αγωγή για να ξεπεράσει οριστικά το πρόβλημα που έχει στον ώμο.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Κώστας Λούδης αναφέρθηκε στην αυριανή αναμέτρηση:

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 1.686 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Είναι η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και η αναμέτρηση αυτή είναι ένας σημαντικός αγώνας για εμάς και καθόλου αδιάφορος αφού στόχος μας είναι η νίκη και μόνο νίκη. Εξαρτάται το αποτέλεσμα αποκλειστικά από τη δική μας απόδοση. Θέλουμε στην τελική κατάταξη της κανονικής περιόδου να βγούμε στην 3η θέση και από εκεί και πέρα να προετοιμαστούμε και να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί στα πλέι οφ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.