ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λάσμε: «Πιο σοβαροί με Μάλαγα»

Ο MVP της 23ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ, Στεφάν Λάσμε μίλησε για την διάκρισή του, ωστόσο εστίασε στο προσεχές ματς απέναντι στη Μάλαγα, στο οποίο ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρός και έτοιμος.

Λάσμε: «Πιο σοβαροί με Μάλαγα»

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Γκαμπονέζος σέντερ του Παναθηναϊκού:

«Είναι πάντα τιμητικό και κατά κάποιο τρόπο σου δίνει ένα κίνητρο μια τέτοια διάκριση. Όσο κι αν όλοι προτιμούμε μια διάκριση της ομάδας, δεν παύει να είναι κάτι που σε κάνει να νιώθεις καλύτερα. Έχουμε μπροστά μας ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι, απέναντι στην Ουνικάχα Μάλαγα για την Ευρωλίγκα, αλλά γνωρίζαμε πως έπρεπε να παίξουμε σοβαρά και απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου.

Έπρεπε να εστιάσουμε σε αυτή την αναμέτρηση. Προσπαθούμε να βάλουμε κάποια καινούρια πράγματα στο παιχνίδι μας και ο αγώνας αυτός μας βοήθησε στο να δούμε στοιχεία που θέλαμε. Και ιδιαίτερα οι προπονητές μας. Ο κόουτς Αλβέρτης κάνει καλή δουλειά, όπως και οι συνεργάτες του και μας βοηθούν σε αυτή τη μετάβαση.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.914 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Γι’ αυτό προσπαθήσαμε όλοι, συγκεντρωθήκαμε στο ματς απέναντι στον Κολοσσό και πήραμε αυτό που θέλαμε. Το ζητούμενο για εμάς είναι να παρουσιαστούμε ακόμη πιο σοβαροί, ακόμη πιο έτοιμοι απέναντι στην Ουνικάχα Μάλαγα, γιατί όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικός είναι αυτός ο αγώνας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.