Ο Αμερικάνος γκαρντ σε συνέντευξη του στην «Πράσινη» τόνισε πως τη δεδομένη χρονική στιγμή το ζητούμενο είναι οι νίκες και όχι το σκορ, ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική του απόδοση, μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό που είχε.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ράμελ Κάρι στην «Πράσινη»:

«Χρειαζόμαστε τον κόσμο μας σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι. Όλοι πρέπει να είναι στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Μάλαγα. Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη, που θα μας οδηγήσει στα play offs της Euroleague.

Κόντρα στον Κολοσσό θέλαμε τη νίκη και να παράλληλα να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα για το ματς της Πέμπτης. Είμαστε σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν στην Euroleague και πρέπει στις μέρες που έχουμε μπροστά μας να βελτιωθούμε σε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού, ώστε να είμαστε απόλυτα έτοιμοι για την αναμέτρηση με την Μάλαγα.

Δεν ξέρω αν οι 102 πόντοι είναι μήνυμα για την συνέχεια. Χρειαζόμαστε τις νίκες άσχετα με το σκορ, καθώς η σεζόν είμαι μεγάλη. Η άμυνα μας ήταν πολύ καλή έως τώρα, αλλά στην επίθεση είχαμε ένα μικρό πρόβλημα και σε αυτό το κομμάτι δουλεύουμε. Το γεγονός ότι σημειώσαμε 102 πόντους είναι καλό, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά.

Το σημαντικότερο αυτή την χρονική στιγμή δεν είναι αν θα βάλεις 100 ή 50 πόντους, είναι να παίρνουμε νίκες, προκειμένου να προχωράμε στον σωστό δρόμο, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Είναι δύσκολο μετά τον τραυματισμό να επιστρέψω και να βρω ρυθμό. Στα τελευταία παιχνίδια ήταν δύσκολο, απέναντι στον Κολοσσό ανέβασα την ένταση και όλα πήγαν καλά. Επέστρεψα για να βοηθήσω μαζί με τους συμπαίκτες μου την ομάδα προκειμένου να κάνουμε το επόμενο βήμα στην Euroleague».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου