ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ρούσσης: «Τα έδωσαν όλα τα κορίτσια»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Γιώργος Ρούσσης μίλησε αποκλειστικά στο Panathinaikos24.gr για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, αλλά και την επόμενη μέρα του «τριφυλλιού».

Ρούσσης: «Τα έδωσαν όλα τα κορίτσια»

Παράλληλα τόνισε πως η ομάδα του ήθελε πάρα πολύ μια νίκη στα play offs ωστόσο δεν τα κατάφερε. Από την άλλη ανέφερε πως οι «πράσινες» πραγματοποίησαν τους στόχους τους οποίους είχαν θέσει στη φετινή σεζόν, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλο μέγεθος για να συμβιβάζεται με μια θέση στην 4αδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Ρούσσης, στο Panathinaikos24.gr:

«Η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός είναι καλύτεροι από μας, το έδειξαν μέσα στη χρονιά, αλλά και εμείς δείξαμε ότι μειώσαμε αρκετά την ψαλίδα, κατά τη γνώμη μου το 3-0 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Έγιναν πολλά λάθη.

Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος γιατί όποιους στόχους βάλαμε φέτος, τους πετύχαμε κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Από την άλλη όμως είμαστε Παναθηναϊκός και δεν μπορούμε να χαμογελάμε επειδή αποκλειστήκαμε.

Τα κορίτσια έδωσαν τα πάντα, δεν έχω κανένα παράπονο, το ήθελαν πάρα πολύ, απλά δεν μπορέσαμε να κάνουμε μια νίκη στα play offs, που πραγματικά θα ήταν για μας κάτι πολύ σημαντικό.

Η φετινή ομάδα ήταν μεταβατική, είχαμε πολλές Ελληνίδες νεαρές, μία μόνο ξένη. Ο Παναθηναϊκός θέλει να ξεκινήσει να χτίσει μια ομάδα από την αρχή για να πρωταγωνιστήσει. Το έχουμε πει από την αρχή, αυτός είναι ο βασικός μας στόχος.

Συνεπώς πρέπει να συνεχιστεί αυτή η δουλειά που γίνεται. Η ομάδα δεν πρέπει να αλλάξει αλλά αν θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω πρέπει να ενισχυθούμε με 2 καλές και έμπειρες παίκτριες. Και με συνδυασμό με τις παίκτριες που έχουμε ήδη, πιστεύω πως η ομάδα θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια».

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.