ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λάσμε: «Χαμηλά το κεφάλι…»

Ο Στεφάν Λάσμε ήταν εξαιρετικός στη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΠΑΟΚ, σκοράροντας 20 πόντους.

Λάσμε: «Χαμηλά το κεφάλι…»

Ο Γκαμπονέζος σέντερ του Παναθηναϊκού «χρέωσε» την καλή του απόδοση στους συμπαίκτες του, τονίζοντας πως η ομάδα βαδίζει στον σωστό δρόμο.

Αναλυτικά τα όσα είπε μετά τη λήξη του ματς στην Πυλαία:

«Ήταν πολύ καλό παιχνίδι. Κατορθώσαμε να κάνουμε αυτό που έπρεπε στις δύο τελευταίες περιόδους και να πάρουμε την νίκη, κάτι που είναι καλό για εμάς. Η δική μου απόδοση εξαρτάται από την ομάδα.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.865 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με βοήθησαν οι συμπαίκτες μου για να παίξω καλύτερα. Δεν μπορείς να είσαι ποτέ ικανοποιημένος από το επίπεδο της ομάδας. Πρέπει να έχουμε χαμηλά το κεφάλι. Δεν νομίζω πως είμαστε ακόμη έτοιμοι για τα play offs αλλά νομίζω πως βαδίζουμε στον σωστό δρόμο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.