ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

Δεν δίνει εισιτήρια η Ξάνθη!

Αν και είχε συμφωνήσει στη σύσκεψη της περασμένης εβδομάδας για χορήγηση 1300 εισιτηρίων στους φίλους του Παναθηναϊκού, η Σκόντα Ξάνθη… τα γυρνάει!

Δεν δίνει εισιτήρια η Ξάνθη!

Με αιφνίδια επιστολή της προς την «πράσινη» ΠΑΕ τόνισε ότι «με μεγάλη της λύπη» δεν θα δώσει για λόγους ασφαλείας.

Στην επιστολή της η Ξάνθη επικαλείται «απειλητικά τηλεφωνήματα» και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μετά τη διαμόρφωση των αποτελεσμάτων της Κυριακής (6/4/2014) και συγκεκριμένα από τη Δευτέρα το μεσημέρι και μετά η Skoda Ξάνθη έλαβε δεκάδες απειλητικά τηλεφωνήματα με φρασεολογία περίπου την ίδια «η Ξάνθη θα πέσει στη Β’ Εθνική με οποιονδήποτε τρόπο, έστω κι αν χρειαστεί να δημιουργηθούν παρατράγουδα στο γήπεδό της». Για το λόγο αυτό μάλιστα η ΠΑΕ ενημερώθηκε ότι οι Ακρίτες ότι κατέθεσαν μήνυση κατά αγνώστων στην Αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης ενώ η επιστολή καταλήγει ως εξής:

«Σίγουροι εκ των προτέρων για την κατανόησή σας σε αυτή τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο έχουμε την ηθική υποχρέωση να ζητήσουμε μια συγνώμη από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, που χωρίς να το θέλουμε τους στερούμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν στη Β.  Ελλάδα την αγαπημένη τους ομάδα».

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κάνει κάτι καθώς είναι δικαίωμα του εκάστοτε γηπεδούχου να δίνει ή να μην δίνει εισιτήρια. Οι «πράσινοι», βέβαια, τόνιζαν ότι «Ξάνθη δεν θέλει οπαδούς του Παναθηναϊκού στο γήπεδο, γνωρίζοντας ότι οι κερκίδες θα βάφονταν όπως πάντα πράσινες και θα θύμιζαν Λεωφόρο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ