ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Νίκη για να ξεμπερδεύει…

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από την Παναχαΐκή (9/4, 20:00) στο κλειστό της Αγυιάς, για την πρώτη αγωνιστική των play out της volleyleague ΟΠΑΠ, με στόχο τη νίκη στο δρόμο για τη σωτηρία.

Νίκη για να ξεμπερδεύει...

Οι δυο ομάδες είχαν ξανασυναντηθεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην Πάτρα με τους γηπεδούχους να παίρνουν το τρίποντο (3-1). Ωστόσο από τότε έχουν αλλάξει πολλά και ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί της αναμέτρησης έχοντας και το +6 στην βαθμολογία.

Το «τριφύλλι» προέρχεται από τη νίκη επί του Άρη στη Μίκρα, βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θέλει να ξεμπερδεύει όσο το δυνατό νωρίτερα. Ο Γιάννης Καλμαζίδης δε μπορεί να υπολογίζει ακόμα σε βοήθεια από τους Γιάννη Καπίρη, Δημήτρη Μανιόπουλο και αυτό θα συμβεί μόνο σε μεγάλη ανάγκη.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στον σημερινό ματς τονίζοντας πως με καθαρή νίκη ο Παναθηναϊκός θα κάνει σημαντικό βήμα για την παραμονή, ενώ σχολίασε και την πρόταση της διοίκησης της Παναχαϊκής για αύξηση των ομάδων στο πρωτάθλημα.

Για τη Ρούξι, για τον Γιώργο, για την Πέννυ και για κάθε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ το 27ο είναι το πιο «γλυκό»
Για τη Ρούξι, για τον Γιώργο, για την Πέννυ και για κάθε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ το 27ο είναι το πιο «γλυκό» 1.109 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θα ήθελα ο αγώνας με την Παναχαϊκή στην Πάτρα να είναι πιο πίσω στο πρόγραμμα. Μετά δεν έχουμε πρόβλημα γιατί έχουμε τρία συνεχόμενα ματς στην έδρα μας. Όλα παίζουν το ρόλο τους. Σίγουρα θα είναι ένα ματς φωτιά αλλά όπως και στον αγώνα που δώσαμε στη Μίκρα κρατήσαμε σωστή τακτική και ήμασταν συγκεντρωμένοι. Θα περάσουμε δύσκολα αλλά εάν πάρουμε καθαρή νίκη τότε θα κάνουμε μεγάλο βήμα για την παραμονή. Στην ομάδα μου υπάρχει κούραση. Εκτός από την πίεση και την ένταση έχουμε συνέχεια μετακινήσεις και αυτό μας επιβαρύνει.

Δε με βρίσκει σύμφωνο η αύξηση των ομάδων. Μάλλον το αντίθετο θα έλεγα. Θα πρέπει να γίνει η μείωση και να γίνει πρωτάθλημα με 8 ή 10 ομάδες που θα είναι πολύ δυνατές με την προϋπόθεση πως θα αναβαθμιστεί και η Α2 ώστε να μην υπάρχει χαοτική διαφορά. Πρέπει να κάνουμε κάτι οργανωμένα και να κοιτάμε μπροστά και να μην έχουμε στο νου μας μόνο το σήμερα. Πιο σημαντική είναι η ποιότητα από την ποσότητα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.