ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Νούσια: «Το 2-0 στην Κυψέλη»

Η Αποστολία Νούσια μίλησε αμέσως μετά τη λήξη του νικηφόρου αγώνα του Παναθηναϊκού με τα Βριλήσσια, δίνοντας το σύνθημα για επικράτηση στην Κυψέλη και κατάκτηση της 3ης θέσης.

Νούσια: «Το 2-0 στην Κυψέλη»

Η ομάδα του Γιώργου Ρούσση κέρδισε με 2-3 και πλέον χρειάζεται μια νίκη για να κατακτήσει την 3η θέση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

«Μπήκαμε με αρκετά λάθη στο παιχνίδι αλλά στο τέλος του πρώτου σετ καταφέραμε και κρατήσαμε την υποδοχή, πιέσαμε στο σέρβις και κλείσαμε το μπλοκ μας κι έτσι προηγηθήκαμε με 2-0. Στη συνέχεια κάναμε κάποια λάθη σε άμυνα και υποδοχή, αλλά στο κρίσιμο σημείο επαναφέραμε την καλή εικόνα μας και κατακτήσαμε τη νίκη. Πάμε τώρα στην Κυψέλη για να κάνουμε το 2-0 και να πάρουμε την 3η θέση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.