ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Τσίμα: «Θέλουμε την 3η θέση»

Η Ζένια Τσίμα αναφέρθηκε στην σημασία της νίκης του Παναθηναϊκού απέναντι στα Βριλήσσια και για το πόσο θέλει την 3η θέση το «τριφύλλι».

Τσίμα: «Θέλουμε την 3η θέση»

Αναλυτικά τα όσα είπε η αρχηγός του Παναθηναϊκού:

«Θέλαμε το ματς πάρα πολύ. Μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο ήρεμες και συγκεντρωμένες, αλλά κάποια στιγμή τα Βριλήσσια έπαιξαν πολύ καλά και μας έβγαλαν από τον ρυθμό μας. Στο τάι μπρέικ δείξαμε ότι το θέλουμε πολύ. Εννοείται ότι δεν θα αφήσουμε την τρίτη θέση και θα παλέψουμε πολύ και στο επόμενο παιχνίδι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.