ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανακοίνωση της ΠΑΕ για Ξάνθη

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι δεν θα υπάρχει τμήμα της κερκίδας του γηπέδου για φιλάθλους του «τριφυλλιού» αφού τελικά η γηπεδούχος ομάδα απέρριψε το αίτημα το ποίο αρχικά είχε δεχθεί για μετακίνηση κόσμου των «πρασίνων» στα Τρία Πέντε Πηγάδια.

 Ανακοίνωση της ΠΑΕ για Ξάνθη

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ενημερώνει, όπως υποχρεούται από την Απόφαση για τα μέτρα τήρησης της τάξης εν όψει του εκτός έδρας αγώνα Πρωταθλήματος με την Skoda Ξάνθη, ότι: Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ζήτησε εισιτήρια για τους φιλάθλους της αίτημα που αρχικώς έγινε δεκτό από τη γηπεδούχο ομάδα και εν συνεχεία απορρίφθηκε επικαλούμενη λόγους ασφαλείας .

Συνεπώς δεν θα ορισθεί ζώνη ή τμήμα των κερκίδων του γηπέδου για φιλάθλους του Παναθηναϊκού, των οποίων η οργανωμένη μετακίνηση απαγορεύθηκε επίσης από σχετική απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.572 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.