ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Για τη νίκη οι νέοι

Με πολλά προβλήματα αλλά με πίστη για τη νίκη η ομάδα νέων του Παναθηναϊκού βρίσκεται στην Ξάνθη για τον αγώνα με την τοπική ομάδα, αύριο το πρωί.

Για τη νίκη οι νέοι

Το «τριφύλλι» θα επιδιώξει να πετύχει την 2η συνεχόμενη του νίκη στο πρωτάθλημα έχοντας ως στόχο και στα 7 υπόλοιπα παιχνίδια μέχρι τη λήξη της σεζόν να πετύχει το απόλυτο.

Το πρόγραμμα των «πρασίνων» ωστόσο είναι πολύ δύσκολο, διότι την Μεγάλη Τετάρτη θα αγωνιστούν με τον Παναιτωλικό, την Τετάρτη του Πάσχα θα υποδεχθούν τον Αστέρα Τρίπολης ενώ το Σαββατοκύριακο 26-27/4 θα αγωνιστούν κόντρα στον Λεβαδειακό, για τις εξ’ αναβολής αναμετρήσεις.

Η αποστολή του «τριφυλλιού» βρίσκεται από σήμερα στην Ακριτική πόλη, με μόλις 17 ποδοσφαιριστές, αφού εκτός έμειναν ο Κότσαρης που γύρισε τραυματίας από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Νέων καθώς έπαθε ένα κάταγμα στο δάκτυλο και ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους Γκέκα, Ξενόπουλο, Ξηρό, Αθανασόπουλο, Μυρθιανό, Τζανουλίνο, Κάσα, Τριανταφυλλόπουλο, Νιούμαν, Αναστασόπουλο, Αγγελόπουλο Β’, Μαλντίν, Χαλκιαδάκη, Μουζακίτη, Γιαννιτσάνη, Ζαφειράκη, Γεροκωνσταντή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ