ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χωρίς προβλήματα και με τρεις νέους στην Ξάνθη

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση κόντρα στην Ξάνθη, με τον Γιάννη Αναστασίου να ενσωματώνει στην αποστολή 3 ποδοσφαιριστές από την ομάδα νέων του "τριφυλλιού".

Χωρίς προβλήματα και με τρεις νέους στην Ξάνθη

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν μπορεί να υπολογίζει για τον ματς με την Ξάνθη, τους τιμωρημένους Μπεργκ, Ζέκα και Σίντενφελντ καθώς και τους τραυματίες Ντίνα, Μπαϊράμι και Μαρινάκη, με αποτέλεσμα η αποστολή που ανακοινώθηκε να περιλαμβάνει 17 ποδοσφαιριστές.

Σ’ αυτή βρίσκονται ο νεαρός Γιαννιτσάνης και επιστρέφει μετά από καιρό ο Μουζακίτης, ενώ για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε ο Βαγγέλης Αγγελόπουλος που πριν από λίγο καιρό, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με το “τριφύλλι”. Παράλληλα στην Αθήνα έμεινε και ο Ντάνιελ Πράνιτς, ο οποίος προτιμήθηκε να πάρει ανάσες ενόψει της ρεβάνς του κυπέλλου, με τον ΟΦΗ.

Η τελευταία προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές περιελάμβανε, εκτός από το καθιερωμένο ζέσταμα, ασκήσεις με κυκλοφορία της μπάλας καθώς και τελειώματα των φάσεων, πριν ολοκληρωθεί με το δίτερμα.

Η 17μελής αποστολή για την Ξάνθη:  Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Νάνο, Μέντες, Αμπέιντ, Λαγός, Δώνης, Καρέλης, Κλωναρίδης, Ατζαγκούν,Πέτριτς, Γιαννιτσάνης, Μουζακίτης και Αγγελόπουλος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ