ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Διαμαντίδης: “Έυχομαι να γίνουν καλά παιχνίδια”

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης επεσήμανε πως στα ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να παρουσιαστεί δυνατός και να προσπαθήσει να παίξει καλύτερα από την αντίπαλό του, ώστε να καταφέρει να φτάσει στην πρόκριση.

Διαμαντίδης:

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Διαμαντίδης

Για τα ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας:

«Πλέον μπήκαμε στη φάση των νοκ άουτ παιχνιδιών, στα πλέι οφ. Έχουμε να παίξουμε με πολύ καλή ομάδα, που τα τελευταία 10 χρόνια είναι πάντα στο προσκήνιο. Είναι ομάδα που είναι γεμάτη. Και η περιφέρεια της είναι δυνατή και οι ψηλοί της, ενώ έχει και καλό προπονητή. Εμείς εφ όσον θέλουμε να φτάσουμε στο Φάιναλ Φορ πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοση μας σε όλους τους τομείς. Τελευταία η ομάδα “ανεβαίνει”. Εύχομαι να γίνουν καλά παιχνίδια. Στο τέλος θα δούμε τι κάναμε».

Που θα κριθεί η πρόκριση;

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.283 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, θα μας δώσει τις απαντήσεις που θέλουμε. Βλέπεις σε κάθε ματς τι έχεις κάνει και μετά προσπαθείς να βελτιώσεις αυτά που θες. Το σημαντικό για εμάς είναι πως πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Όλες οι κατηγορίες οι στατιστικές που για εσάς ενδεχομένως να μην είναι σημαντικές, όπως τα λάθη τα ριμπάουντ, θα παίξουν ρόλο. Πρέπει να είμαστε καλοί σε αυτά».

Σε ποιους τομείς έχει βελτιωθεί η ομάδα;

«Σε γενικές γραμμές, έχουμε κρατήσει το αμυντικό κομμάτι που είναι σημαντικό και μας έχει οδηγήσει την τελευταία διετία. Ο κόουτς έχει αναφέρει πως θέλει να τρέξουμε παραπάνω, κάτι που έχουμε αρχίσει να κάνουμε. Έχουμε καταφέρει να τρέξουμε λίγο παραπάνω, να βγάζουμε λίγο περισσότερους αιφνιδιασμούς και αυτό είναι θετικό κομμάτι. Κυρίως αυτό εννοούσα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.