ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πλήρωσε το κακό 4ο δεκάλεπτο

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον Πρωτέα Βούλας με 78-70 και πλέον θέλει νίκη την Μ. Τρίτη στη Λεωφόρο για να ισοφαρίσει τη σειρά.

Πλήρωσε το κακό 4ο δεκάλεπτο

Η ομάδα της Γιασεμής Σαμαντούρα έχασε στη Βούλα από τον Πρωτέα με 78-70 στον πρώτο ημιτελικό των πλέι οφ της Α1 γυναικών στο μπάσκετ. Την Μ. Τρίτη στις 20:30 στον «Τάφο του Ινδού» το δεύτερο ματς της σειράς.

Οι «πράσινες» είχαν το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο έχασαν την συγκέντρωση τους στην τελευταία περίοδο, επιτρέποντας στην ομάδα της Βούλας να πραγματοποιήσει μια αντεπίθεση και τελικά να πάρει το ματς με 78-70, κάνοντας το 2-1 στη σειρά (συμπεριλαμβανομένων και των αγώνων στην κανονική διάρκεια της σεζόν).

Το «τριφύλλι» δέχτηκε ένα σερί 8-0 στην 4η περίοδο και το σκορ από 54-57 έγινε 62-57, στο 32ο λεπτό. Έκτοτε η γηπεδούχος ομάδα δεν ξανάχασε την πρωτοπορία στο σκορ με το ματς να τελειώνει με 8 πόντους διαφορά υπέρ του Πρωτέα.

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 301 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επόμενο ραντεβού την Μ. Τρίτη στη Λεωφόρο σε έναν αγώνα με χαρακτήρα do or die, καθώς οι «πράσινες» θέλουν μόνο νίκη για να μείνουν σε τροχιά πρόκρισης, ενώ με ήττα αποκλείονται από τους τελικούς.

Τα δεκάλεπτα: 21-19, 34-39, 54-57, 78-70

Πρωτέας Βούλας (Δάγλας): Δασκαλοπούλου 2, Λύμουρα 12, Μαγαλιού 24, Μπαρμπερίδου, Παυλοπούλου, Σωτηρίου 20, Κύρου, Νικολοπούλου 8, Φασούλα, Φρίμαν 12, Βλάχου.

Παναθηναϊκός (Σαμαντούρα): Καλέντζου 8, Πριόνα, Χριστινάκη 19, Μαγκλάρα 3, Κοσμά 10, Σλούκα 4, Κωστάκη 7, Καβάσιλα, Χρονοπούλου 2, Ντέλβα 17, Θεολόγου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.