ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: “Θέλαμε να παίξουμε με αξιοπρέπεια”

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιάννης Αναστασίου, με δηλώσεις του στη Συνέντευξη Τύπου, μετά τη λήξη του αγώνα με την Ξάνθη, τόνισε πως δεν υπήρχε ίση μεταχείριση από τη διαιτησία, ενώ στάθηκε και στην προσπάθεια που έκαναν όλη τη χρονιά οι ποδοσφαιριστές του.

Αναστασίου:

Ο Γιάννης Αναστασίου ήθελε τη νίκη στη Ξάνθη, ώστε να τελειώσει η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με θετικό αποτέλεσμα, όμως αυτό δεν ήρθε σε ποδοσφαιρικά πλαίσια και αυτό φάνηκε και στις δηλώσεις του. ο προπονητής του “τριφυλλιού” στάθηκε στην διαιτησία του αγώνα, που δεν το άφησε ικανοποιημένο, ενώ αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που κατέβαλαν όλοι στην ομάδα αυτή τη χρονιά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

“Ήταν σημαντικό για εμάς να κλείσουμε με νίκη έχοντας απέναντί μας μια ομάδα που καιγόταν για βαθμούς. Θέλαμε να παίξουμε και για την αξιοπρέπειά μας αλλά και να δώσουμε παράλληλα την ευκαιρία σε νέα παιδιά!

Το παιχνίδι κρίθηκε στο 3 λεπτό που ο Μπέρτος κάνει σκληρό φάουλ στον Ατζαγκούν και δεν δέχεται την ανάλογη τιμωρία! Από εκεί και πέρα το παιχνίδι πήγε όπως πήγε και κέρδισε η Ξάνθη.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.868 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εύχομαι να τα πούμε και του χρόνου!

Νομίζω ότι η ομάδα μου είναι σε σωστό δρόμο. Κάναμε μια ανταγωνιστική ομάδα με πολλούς νέους παίκτες και στόχος μας είναι να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.