ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο νέος …Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός είναι φανερό πια ότι από την αρχή της χρονιάς προσπαθεί να αξιοποιήσει τους νέους του παίκτες από τις ακαδημίες, «παντρεύοντας» τους με κάποιους έμπειρους, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για το μέλλον του «τριφυλλιού».

Ο νέος …Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός τελείωσε το χθεσινό παιχνίδι στην Ξάνθη με επτά παίκτες από τους έντεκα συνολικά, προερχόμενοι όλοι από τις ακαδημίες του «τριφυλλιού», με τον Αγγελόπουλο να παίρνει και αυτός το βάπτισμα του πυρός.

Συγκεκριμένα οι «πράσινοι» τελείωσαν το ματς με τους Καπίνο, Χουχούμη, Δώνη, Λαγό, Ρισβάνη, Γιαννιτσάνη και Αγγελόπουλο, όλοι προερχόμενοι από το «φυτώριο» του Παναθηναϊκού.

Ο Βασίλης Αγγελόπουλος (17 ετών) ακολούθησε τον δρόμο των Μαρινάκη, Ρισβάνη, Δώνη, Μουζακίτη και Γιαννιτσάνη οι οποίοι έκαναν ντεμπούτο φέτος με τη φανέλα του «τριφυλλιού».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.510 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μέσα σε όσα συνέβησαν χθες και στη γενικότερη «παράνοια» που επικρατεί στην Σούπερ Λιγκ, ο Παναθηναϊκός παρά την ήττα είχε ένα ακόμα κέρδος, το οποίο θα «εισπράξει» στο μέλλον.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.