Ποδόσφαιρο

Ο Σιδηρόπουλος στη Λεωφόρο

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος κλήθηκε να διευθύνει τον επαναληπτικό αγώνα στο Κύπελλο Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΟΦΗ, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση της η ΕΠΟ.

Ο Σιδηρόπουλος του Συνδέσμου Δωδεκανήσων θα είναι ο «άρχοντας» του αγώνα Παναθηναϊκός – ΟΦΗ, την Μ. Τετάρτη στο «Απ. Νικολαΐδης», με βοηθούς τους Φραγκιαδάκη και Φαντόπουλο. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Τάσος Κάκος.

Ο συγκεκριμένος διαιτητής «σφύριξε» τον Παναθηναϊκό φέτος για το πρωτάθλημα 3 φορές, με το «τριφύλλι» να νικά σε όλες. Συγκεκριμένα ο Σιδηρόπουλος διεύθυνε το Καλλονή-Παναθηναϊκός (14η αγ., 0-4),  το Παναθηναϊκός-Πλατανιάς (21η αγ., 1-0) και το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (27η αγ., 0-3).

Οι διαιτητές των επαναληπτικών αγώνων της ημιτελικής φάσης

Τετάρτη 16 Απριλίου

17:00 Παναθηναϊκός-ΟΦΗ Διαιτητής: Σιδηρόπουλος Αναστάσιος (Δωδεκανήσου) Βοηθοί: Φραγκιαδάκης Λεωνίδης, Φαντόπουλος Νικόλαος 4ος: Κάκος Αναστάσιος Επιπρόσθετοι: Κομίνης Γεώργιος (Θεσπρωτίας), Κύζας Γεώργιος (Δράμας)

20:00 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Διαιτητής: Μάνταλος Σταύρος (Καβάλας Βοηθοί: Σωτηρόπουλος Χρήστος (ΑΧαΐας) Καρατζίνας Αντώνιος (Αθηνών) 4ος: Στυλιάρας Δημήτριος (Αιτ/νιας) Επιπρόσθετοι: Κουκουλάκης Μιχαήλ (Ηρακλείου), Μήτσιος Χρήστος (Ηπείρου)

Exit mobile version