ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ακόμα πιο ψηλά του χρόνου!

Οι υπεύθυνοι του τμήματος του γυναικείου βόλεϊ του Παναθηναϊκού ευχαρίστησαν μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν την ομάδα για την κατάληψη της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα, δίνοντας τους ραντεβού για του χρόνου.

Ακόμα πιο ψηλά του χρόνου!

Η ομάδα του Γιώργου Ρούσση έκλεισε ιδανικά τη χρονιά καταλαμβάνοντας την 3η θέση, παίζοντας καλό βόλεϊ, μα πάνω από όλα δίνοντας υποσχέσεις για ένα καλύτερο μέλλον.

Οι υπεύθυνοι του τμήματος θέλησαν να ευχαριστήσουν όλους όσους συνέβαλαν στο να δουλέψει η ομάδα όλη τη χρονιά με ηρεμία, έχοντας στο μυαλό της μόνο το βόλεϊ, αλλά και διάφορους άλλους ανθρώπους που βοήθησαν ο καθένας με τον δικό του τρόπο την ομάδα τη σεζόν που πέρασε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι υπεύθυνοι του γυναικείου τμήματος βόλεϊ του Παναθηναϊκού Α.Ο με αφορμή τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας και την κατάληψη της 3ης θέσης ευχαριστούν θερμά τις αθλήτριες και το τεχνικό επιτελείο για την επίτευξη των αρχικών στόχων και την αρμονική συνεργασία από την έναρξη μέχρι και το πέρας της αγωνιστικής περιόδου. Επίσης, θερμές ευχαριστίες από τα βάθη της καρδιάς μας σε όλους όσοι βοήθησαν, ώστε να λειτουργήσει εύρυθμα το τμήμα και πιο συγκεκριμένα: -Τον Πρόεδρο, το Διοικητικό Συμβούλιο και τους υπαλλήλους του Ομίλου για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια. -Τους κ. Θανάση και Κώστα Γιαννακόπουλο για την οικονομική τους ενίσχυση. -Την εφημερίδα «Η ΠΡΑΣΙΝΗ» και προσωπικά τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο. -Τον κ. Τάκη Μαλακατέ για την οικονομική βοήθεια, μα πάνω από όλα για την καθημερινή του ενασχόληση με την ομάδα. -Το διαγνωστικό και θεραπευτικό κέντρο «ΥΓΕΙΑ» και τον γιατρό μας τον κ. Κονίδη. -Τον κ. Τάσο Παπαδόπουλο για την οικονομική του ενίσχυση. -Τον κ. Βλάση Σταθοκωστόπουλο και την οικογένεια Πασσά (Μικρασιατικό Μεζεδοπωλείο) για τη σίτιση των αθλητριών μας. -Το γυμναστήριο «Central Gym»για την εκγύμναση της ομάδας -Την εταιρία «Art & Flow» και προσωπικά τον κ. Ν. Σκαλέρη. -Την εταιρία ψηφιακών εκτυπώσεων «Neon Arrow». -Την εταιρία σχεδιασμών και κατασκευής εξαερισμών «Astir». -Την εταιρία «Avance» για την οικονομική ενίσχυση και προσωπικά τον κ. Τσακατούρα. -Τη Διοίκηση και το υπαλληλικό προσωπικό του Πανελληνίου Γ.Σ για την αρμονική συνεργασία στο κλειστό της Κυψέλης, όπου αγωνίστηκε η ομάδα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. -Την εταιρία «FILA» για τον ιματισμό της ομάδας. Μα πάνω από όλα τη Θύρα 13 και κάθε ανώνυμο φίλαθλο που βοήθησε αμέριστα με την παρουσία του σε κάθε εντός έδρας αγώνα που διεξήχθη στην Κυψέλη. Επιπρόσθετα, όλους όσοι εθελοντικά και με γνώμονα την αγάπη τους για το Τριφύλλι βοήθησαν για την άρτια διεξαγωγή των εντός έδρας αγώνων. Επιφυλασσόμαστε να κάνουμε το παν για την εξασφάλιση των κατάλληλων οικονομικών πόρων, ώστε η ομάδα να επιστρέψει εκεί, όπου πραγματικά ανήκει, στην κορυφή. Τέλος, καλούμε όποιον Παναθηναϊκό επιθυμεί να βοηθήσει ηθικά και οικονομικά σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια να συνταχθεί στο πλευρό μας. Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς και σας περιμένουμε και τη νέα αγωνιστική περίοδο κοντά μας!».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.