ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Νίκη… μισή παραμονή

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο (Μ. Τετάρτη 16/4, 20:00) τη Νίκη Αιγινίου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της διαδικασίας των πλέι άουτ, θέλοντας να διπλασιάσει τις νίκες του στο μίνι αυτό πρωτάθλημα.

Νίκη… μισή παραμονή

Οι «πράσινοι» έχουν επτά παραπάνω βαθμούς από την ομάδα του Αιγινίου και με νίκη θα βρίσκονται με το ένα πόδι στην πρώτη δυάδα των πλέι άουτ που χαρίζει την παραμονή.

Η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη προέρχεται από τη μεγάλη νίκη μετά από ανατροπή επί του Άρη με 3-2 και με την ψυχολογία στα ύψη θα προσπαθήσει αύριο να πάρει τη νίκη που θα του δώσει μεγάλο πλεονέκτημα ενόψει της συνέχειας.

Η ιστορία των αναμετρήσεων των δυο ομάδων είναι μοιρασμένη, καθώς Παναθηναϊκός και Νίκη Αιγινίου έχουν από 3 νίκες, μάλιστα οι δυο εξ’ αυτών και για τις δυο ομάδες πρόεκυψαν στο τάι μπρέικ.

Έκλεισε Καταρίνα Γιόβιτς ο Παναθηναϊκός
Έκλεισε Καταρίνα Γιόβιτς ο Παναθηναϊκός 925 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ψυχοφθόρα διαδικασία

Ο προπονητής των «πρασίνων» Γιάννης Καλμαζίδης θα έχει όλους του τους παίκτες στη διάθεση του, τονίζοντας σε δηλώσεις του πως η διαδικασία των πλέι άουτ είναι πιο ψυχοφθόρα ακόμα και από τον πρωταθλητισμό.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι μία ακόμα δοκιμασία περισσότερο για το μυαλό παρά για το σώμα. Αυτοί οι αγώνες δεν έχουν σχέση με την πίεση που υπάρχει για να πάρεις το πρωτάθλημα. Είναι πολύ πιο επίπονοι και δοκιμάζουν πολύ την ψυχολογία των παικτών και των ομάδων. Παρόλα αυτά κρατάμε ψηλά το ηθικό μας και με υπομονή βαδίζουμε βήμα-βήμα προς την επίτευξη του στόχου.

Σχετικά πρόσφατα παίξαμε με τη Νίκη στην Κυψέλη και νικήσαμε 3-0 σετ. Δε μπορείς να την χαρακτηρίσεις αδύναμη από τη βαθμολογική της θέση μέσα από ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Αν της επιτρέψεις να κάνει παιχνίδι θα σου κάνει ζημιά. Γι αυτό και πρέπει να μην χαλαρώσουμε καθόλου. Όταν ο Παναθηναϊκός παίζει την παραμονή του αυτούς τους αγώνες τους κερδίζει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.