Ποδόσφαιρο

Γίνονται ανάρπαστα…

Γίνονται ανάρπαστα…

Σε λίγα λεπτά ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων για τον τελικό του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, από τη θύρα 4 του «Απ. Νικολαΐδης» και αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα σε λίγες μόλις ώρες.

Η διάθεση των εισιτηρίων σήμερα αφορά τα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας έως και την Πέμπτη (24/4) στη 13:00 το μεσημέρι, όπου και θα διατεθούν στα μη μέλη της Συμμαχίας, όσα μείνουν απούλητα.

Από τις 10:00 έως και τις 19:00 στην θύρα 4 της Λεωφόρου οι εγγεγραμμένοι στην Παναθηναϊκή Συμμαχία με την επίδειξη της κάρτας μέλους σε αυτή θα μπορούν να προμηθεύονται έως και δυο «μαγικά χαρτάκια» έκαστος.

Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας στις θύρες 13, 14, και 7 θα εξυπηρετηθούν από τους συνδέσμους αποκλειστικά και όχι από τη θύρα 4 της Λεωφόρου. Οι οργανωμένοι οπαδοί του «τριφυλλιού» μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια από την ΠΑΛΕΦΙΠ (θύρα 32, ΟΑΚΑ), αλλά και από τη «Θύρα 13» (θύρες 1, 3, 35, 2), με τον κάθε κάτοχο συνδεσμιακής κάρτας διαρκείας να δικαιούται ένα εισιτήριο.

Αναλυτικά οι τιμές: θύρες 1 και 35 (10 ευρώ), θύρες 2, 3, 4, 32, 34 (τιμή 15 ευρώ), θύρες 5, 6 (25 ευρώ), θύρες 7Α και 30 (30 ευρώ).

Σούπερ έκπληξη: Η απόλυτη ανατροπή με Ζίγες!
POPULAR NOW Σούπερ έκπληξη: Η απόλυτη ανατροπή με Ζίγες!

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ